Επική πατάτα από τον Trump! Μάλλον δεν ξέρει που εκτόξευσε τους πυραύλους! (Video)

11:30 13/4/2017 - Πηγή: iPop

«Όταν εκτοξεύεις 59 πυραύλους κατά μίας χώρας καλό είναι να θυμάσαι το που τις στέλνεις», αυτό μας μάθανε στο σχολείο έπειτα από πολύ πίεση και πολλές επαναλήψεις! Ε, ο Trump μάλλον έλειπε από αυτή την παράδοση (έτσι είπε η Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου… που κοιτούσε την Πετροβασίλη) γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε η επική πατάτα που έκανε! Αλλιώς πρέπει να υποθέσουμε ότι μάλλον δεν ξέρει που εκτόξευσε τους πυραύλους!

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πριν από λίγες μέρες ο Αμερικανος Προεδρος, Donald Trump,

έκανε κίνηση ματ, πρόλαβε τον Kim Jong Un και πάτησε το κουμπί. Όχι αυτό που ανοίγει την καταπακτή κάτω από την καρέκλα του (που πολλοί έχουμε ονειρευτεί) αλλά εκείνο που εκτοξεύει πυραλαύκια….59 στον αριθμό… προς την Συρία.

Λίγες μέρες αργότερα έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο «καθόλου συστημικό» Fox news channel και αποκάλυψε ότι την στιγμή που πατούσε το κουμπί …απολάμβανε ένα λαχταριστό κομμάτι κέικ.

ΠΕΡΙΜΕΝΕ, Εγώ σου είπα για πατάτα όχι για κέικ! Που είναι το πρόβλημα λοιπόν;;;;;;;;;;;

«Έτρωγα ένα λαχταριστό κομμάτι κέικ την στιγμή που εκτοξεύσαμε 59 πυραύλους στο ….ΙΡΑΚ!» είπε. Το αστέρι μας. Που συναγωνίζεται στα ίσα τον Αλέξη με την Μυτιλήνη και την Λέσβο!

Και γιατί λέμε ότι συναγωνίζεται τον Τσίπρα; Γιατί όταν η σαστισμένη δημοσιογράφος του λέει «την Συρία εννοείται» εκείνος ανέκφραστος (σαν τον Κοκκινάκη του Survivor ένα πράγμα) της είπε ναι ναι την Συρία.

ΑΠΟΡΙΑ: Αλήθεια κύριε Trump ξέρετε ότι η Συρία με το Ιράκ δεν είναι η ίδια χώρα;;;;;

ΑΠΟΡΙΑ 2: Μέσα στο μυαλό του Trump ο παγκόσμιος χάρτης είναι τύπου: Αμερική, εκεί που διοικεί η κοντή με την βαριά προφορά (ακα Merkel), εκεί που έρχονται όλοι οι ‘βρώμικοι» πρόσφυγες-μετανάστες που μας κλέβουν τις δουλείες και κάνουν τρομοκρατικές πράξεις;;;;;;;

ΑΠΟΡΙΑ 3: Μοντάζ δεν έχετε στας Αμερικάς;;;;;;;;;;;;;

Πάτα play να δεις την επική ατάκα:

Διάβασε επίσης:

Ο Trump τρολαρίστηκε μεν, δυστυχώς, όμως, επιβεβαιώθηκε. Είχε προβλέψει το χτύπημα στη Σουηδία

The post Επική πατάτα από τον Trump! Μάλλον δεν ξέρει που εκτόξευσε τους πυραύλους! (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα