Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Survivor μετά τη διαρροή για αποχώρηση της Παπαδοπούλου (Video)

09:53 13/4/2017 - Πηγή: iPop

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Survivor μετά τη διαρροή για αποχώρηση της Παπαδοπούλου και μάλιστα η εντολή είναι από τα υψηλά πατώματα του Φαλήρου!

Τα τελευταία 24ωρα ακούγονται έντονα ψίθυροι ότι η Ειρήνη παπαδοπούλου έχει παοχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης που έχει σαστίσει τα μηχανάκια της AGB και έχει καθηλώσει

σχεδόν ολόκληρη την χώρα στις οθόνες της. Ψίθυροι οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις στα γραφεία του ΣΚΑΙ με αποτέλεσμα να παρθούν αποφάσεις!

Από μία ατάκα του Χρανιώτη φούνωσε η φημολογία ότι η Παπαδοπούλου αποχωρεί οικειοθελώς:

Πιο συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της ανώτατης διοίκησης του ΣΚΑΪ αλλά κυρίως του τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι αλλάζουν τα δεδομένα με απολύσεις και υπογραφή σκληρότερων συμβολαίων.

Ψίθυροι θέλουν μάλιστα τόσο την διοίκηση του σταθμού όσο και τα άτομα της παραγωγής στον Άγι Δομίνικο να κάνουν μασάζ στην Ειρήνη Παπαδοπούλου με στόχο να αλλάξει την άποψη της ώστε να διαψεύσουν τις διαρροές! Ακόμα το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους είναι άγνωστο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει οι απολύσεις ατόμων που θεωρούνται υπεύθυνοι για τις διαρροές ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που δέχθηκαν αυστηρότατες συστάσεις μετά από πολύωρη «ανάκριση» που έγινε για το spoiler.

Η επικοινωνία πλέον με την Αθήνα όλων των συντελεστών θα είναι περιορισμένη και ελεγχόμενη.

Όσοι από τους τεχνικούς και λοιπούς συντελεστές παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να υπογράψουν νέα σκληρότατα ιδιωτικά συμφωτικά εχέμυθειας με ρήτρες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εάν αποδειχθεί ότι παραβιάστηκαν.

The post Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Survivor μετά τη διαρροή για αποχώρηση της Παπαδοπούλου (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα