Υπάρχει περίπτωση να κρυώνει ο σκύλος σου; Πως θα το καταλάβεις;

11:43 11/10/2016 - Πηγή: iPop

Αν νομίζεις πως τα σκυλιά δεν κρυώνουν κάνεις απλά λάθος. Υπάρχουν στιγμές που και αυτά, όπως και οι άνθρωποι, δεν αντέχουν το κρύο κι έτσι ψάχνουν τρόπους να ζεσταθούν. Πως θα καταλάβεις, όμως, πως ο σκύλος σου κρυώνει; Συνέχισε να διαβάζεις και θα πάρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Τι κάνει ο σκύλος σου όταν κρυώνει;Προσπαθεί να κρυφτεί κάτω από τα σκεπάσματα: Αυτή είναι μια κίνηση που κάνει συχνά ο σκύλος
σου. Πολλές φορές, όμως, δεν υποδηλώνει μόνο πως θέλει αγκαλιές. Μπορεί να σημαίνει και πως κρυώνει.Η αναπνοή του αλλάζει ρυθμό: Όταν τα σκυλάκια κρυώνουν αναπνέουν πιο αργά. Μόλις, λοιπόν, ακούσεις το σκύλο σου να αλλάζει τον ρυθμό που αναπνέει σκέπασε τον με μια ζεστή κουβέρτα.
Δεν έχει την όρεξη που είχε: Μπορεί να σου συμβαίνουν άλλα εκατό πράγματα ή μπορεί μόνο να κρυώνει. Γι΄αυτό δοκίμασε να του ανεβάσεις τη διάθεση απλά ντύνοντας τον. Σ΄αυτή την περίπτωση υπάρχει κι άλλη λύση, κάνε του μασάζ σ΄όλο το σώμα.Μετά το μπάνιο τρέμει: Το ίδιο παθαίνεις κι εσύ. Μόλις βγαίνεις από το μπάνιο σου κρυώνεις. Σκέπασε το σκύλο σου με την πετσέτα σκούπισε τον καλά και στέγνωσε το τρίχωμα του.
photo:allwomenstalk.com

The post Υπάρχει περίπτωση να κρυώνει ο σκύλος σου; Πως θα το καταλάβεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα