Υγρασία στην ντουλάπα; Εξαφάνισε την μυρωδιά αμέσως

10:47 11/10/2016 - Πηγή: iPop

Ήρθε η ώρα να αρχίσεις το πακετάρισμα των καλοκαιρινών σου ρούχων, αλλά έχεις ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Η ντουλάπα σου έχει υγρασία και η μυρωδιά της σε εκνευρίζει. Λογικό. Γι΄αυτό άλλωστε είμαστε εμείς εδώ. Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε και να σου αποκαλύψουμε όλα όσα μπορείς να κάνεις για να λυθεί το πρόβλημα σου.

Όσα πρέπει να κάνεις για να πεις αντίο στη μυρωδιά της υγρασίας:Άσε καθημερινά τις ντουλάπες να αεριστούν: Μόλις φεύγεις για τη δουλειά άσε τις ντουλάπες ανοιχτές. Θα δεις πως η συγκεκριμένη κίνηση θα βοηθήσει πολύ.Τρίψε λεβάντα: Τρίψε αποξηραμένη λεβάντα
και βάλε την μέσα σ΄ένα τούλι. Κλείσε το τούλι μ΄έναν κόπο και κρέμασε τη μικρή κατασκευή σου στο εσωτερικό της ντουλάπας.Το κόλπο με τις λευκές κιμωλίες: Πάρε λευκές κιμωλίες και αφού τις δέσεις κρέμασε τες στο εσωτερικό της ντουλάπας για λίγες μόνο ώρες. Μόλις τις απομακρύνεις η μυρωδιά θα έχει εξαφανιστεί.Προσοχή στα ρούχα που τοποθετείς στην ντουλάπα: Τα ρούχα πριν τα τοποθετήσεις στις κρεμάστρες πρέπει να εξετάσεις πως είναι τελείως στεγνά. Σε περίπτωση που τα ρούχα είναι νωπά, η υγρασία αντί να φύγει θα επιδεινωθεί.

The post Υγρασία στην ντουλάπα; Εξαφάνισε την μυρωδιά αμέσως appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα