Ξέρεις ποιος είναι ο Νο 1 καταζητούμενος;

17:01 8/9/2014 - Πηγή: iPop

Η νέα ταινία που φέρει τον τίτλο Νο 1 καταζητούμενος έκανε την πρεμιέρα της την Πέμπτη 3/9 και κατάφερε μέχρι στιγμής να αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια απ” όσους έσπευσαν να την απολαύσουν στη μεγάλη οθόνη.

Ο Νο 1 καταζητούμενος είχε βασιστεί στο μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ και πρόκειται για μία ιστορία σύγχρονης ίντριγκας. Η εχθροπραξία περιπλέκεται με την αγάπη και η ένταση σε συντροφεύει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο της λεπτό.

Ο Ρώσος μετανάστης που έχει γνωρίσει

την πείνα, την εξαθλίωση και την ταπείνωση φτάνει μετά από μεγάλη ταλαιπωρία στην Ισλαμική κοινότητα του Αμβούργου. Εκεί, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει ότι του ανήκει και να πάρει στα χέρια του και πάλι την περιουσία του πατέρα του που έχασε. Οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας και της Αμερικής, όμως, δεν πείθονται ότι ο μετανάστης είναι αυτός που δηλώνει και προσπαθούν να ανακαλύψουν την πραγματική του ταυτότητα καθώς πιστεύουν πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο εξτρεμιστή.

Η ταινία Νο 1 καταζητούμενος θα σε ταξιδέψει στη μαγευτική Γερμανία και θα σε κάνει να αναζητήσεις το ρομαντισμό που μπορεί να εκπέμψει αυτή η «ψυχρή» πόλη.

Δες και εσύ το trailer της ταινίας για να πάρεις μία πρώτη ιδέα πριν τη δεις στη μεγάλη οθόνη:

The post Ξέρεις ποιος είναι ο Νο 1 καταζητούμενος; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα