Μάθε πώς να διώξεις τη νύστα

15:02 8/9/2014 - Πηγή: iPop

Ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να βάλουν το ξυπνητήρι πέντε λεπτά αργότερα για να απολαύσουν έστω λίγα μόνο λεπτά ύπνου ακόμα; Όσο, όμως, και να κοιμηθείς νυστάζεις; Εμείς θα σου μάθουμε πώς να διώξεις τη νύστα και πίστεψέ μας τα κόλπα μας λειτουργούν γιατί τα έχουμε δοκιμάσει και εμείς οι ίδιοι!

Με ποια κόλπα θα διώξεις τη νύστα;Όχι, μην σταματάς ξανά και ξανά το ξυπνητήρι! Σήκω γρήγορα επάνω και τρέξε στην κουζίνα να φτιάξεις πρωινό. Προτίμησε ένα φυσικό χυμό και δημητριακά πλούσια
σε φυτικές ίνες που θα σου δώσουν ενέργεια και θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου.Ρίξε στο πρόσωπο σου κρύο νερό ή ακόμα καλύτερα κάνε κρύο μπάνιο. Θέλοντας και μη το κρύο νερό θα σε ξυπνήσει και η επιδερμίδα σου θα αναζωογονηθεί! Προτίμησε αφρόλουτρα με αρώματα φρούτων και όχι χαλαρωτικών ελαίων που θα σε ηρεμήσουν ξανά.Βγες στο μπαλκόνι και κοίτα τις ακτίνες του ήλιου. Μπορεί να νυστάζεις πολύ γιατί έχεις έλλειψη της βιταμίνης D. Έτσι, πρέπει να σε «μαζέψεις» ήλιο για να μπορέσεις να αυξήσεις τα επίπεδα της συγκεκριμένης βιταμίνης.Βάλε δυνατή μουσική! Η ένταση θα σε ξυπνήσει και θα σε βοηθήσει να πάρεις την ενέργεια που σου λείπει για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.Κάτσε σε άβολο μέρος. Αν αράξεις ξανά στο βολικό σου καναπέ θα νιώσεις την ανάγκη να κλείσεις ξανά τα μάτια σου! Έτσι, επέλεξε μέχρι να ανοίξεις για τα καλά τα μάτια σου να κάτσεις λίγο στο άβολο σκαμπό σου!

The post Μάθε πώς να διώξεις τη νύστα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα