Ξεπέρασε την τελειομανία με απλούς τρόπους

16:31 8/11/2014 - Πηγή: iPop

Σου έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν για τους τελειομανείς ανθρώπους και σου έχουμε εξηγήσει πόσο μανιακοί γίνονται μερικές φορές μέχρι να κάνουν καθετί, όπως, αυτοί το έχουν φανταστεί. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, θα σου μάθουμε τρόπους να ξεπεράσεις την τελειομανία για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να μπορέσεις να απελευθερωθείς από αυτό το μεγάλο βάσανο που έχεις.

Τρόποι να ξεπεράσεις την τελειομανία!Κοίτα το δάσος και όχι το δέντρο: Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πρέπει να κοιτάς τα πράγματα
πιο σφαιρικά απ’ ότι κάνεις μέχρι στιγμής και όχι να εστιάζεις μόνο στις λεπτομέρειες.Συμβιβάσου: Οφείλεις αν θες να ξεπεράσεις την τελειομανία και να μάθεις να συμβιβάζεσαι με λιγότερα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν σχεδόν τίποτα και ο απαιτητικός δικός σου χαρακτήρας τα θέλει όλα.Μάθε να είσαι ρεαλιστής: Σταμάτα να είσαι επικριτικός και άνοιξε τους ορίζοντες σου. Μην κριτικάρεις άσχημα συνεχώς τους γύρω σου γιατί δεν ξέρουν τα πράγματα σωστά, αντιθέτως προσπάθησε να τους βοηθήσεις και να τους κάνεις καλύτερους.Κάνε κομπλιμέντα στους γύρω σου: Κανείς δεν θα περιμένει αυτή την αλλαγή από εσένα αλλά, ενθαρρύνοντας τους φίλους και τους γνωστούς σου σε ότι κάνουν. Θα κάνει εκτός από τους άλλους και εσένα να νιώσεις καλύτερα.

The post Ξεπέρασε την τελειομανία με απλούς τρόπους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα