Nαι,ναι,ναι!Τρις Πρωταθλητής Ευρωπης!!!(pics)

16:27 22/4/2017 - Πηγή: iPop

Τη δική του «δυναστεία» στο χώρο, φαίνεται πως χτίζει ο Λευτέρης Πετρούνιας που αποδεικνύει πως δεν υπάρχει «ταβάνι»για τον ίδιο, αφού κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση και σήμερα στον τελικό των Κρίκων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στη Ρουμανία.

Η στιγμή της απονομής

Ο Λευτέρης της Ελλάδας, με ένα άψογα εκτελεσμένο πρόγραμμα κατάφερε να πλασαριστεί πρώτος με χαρακτηριστική άνεση, θέση που κράτησε μέχρι το τέλος αφού κανένας από τους επόμενους αθλητές δεν κατάφερε

να τον απειλήσει.

Το πρόγραμμα του Λευτέρη που του έδωσε τη νίκη

Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο έλληνας πρωταθλητής είναι το τέταρτο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα(τρία χρυσά και ένα αργυρό) και μπροστά του σε επιτυχίες σε ευρωπαϊκά βρίσκεται μόνο ο άλλος έλληνας πρωταθλητής Βλάσης Μάρας.

Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο έλληνας πρωταθλητής είναι το τέταρτο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα(τρία χρυσά και ένα αργυρό) και μπροστά του σε επιτυχίες σε ευρωπαϊκά βρίσκεται μόνο ο άλλος έλληνας πρωταθλητής Βλάσης Μάρας.

Η ανάρτηση του πρωταθλητή μετά την απονομή

«Ναι ναι ναι!!Τρις Πρωταθλητής Ευρωπης !! ειναι τρια σερι και παμε ψηλα παμε πιο δυνατα στη συνεχεια!! ευχαριστώ Δημητρη Ραφτη , ευχαριστω Ελλαδα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαριστώντας τον προπονητή και την πατρίδα του.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Πετρούνιας κέρδισε και το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν αλλά και το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Ρίο το περασμένο καλοκαίρι, διακρίσεις που τον έχουν ανακηρύξει στον αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή του συγκεκριμένου αγωνίσματος.

Συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έδωσε για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στον έλληνα πρωταθλητή.

«O Λ. Πετρούνιας συνεχίζει αήττητος την εντυπωσιακή του πορεία.Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού & για τα ρεκόρ που καταγράφει», σημείωσε ο πρωθυπουργός που είχε ξαναστείλει συγχαρητήρια στον Πετρούνια, ο οποίος του είχε απαντήσει στην τότε ανάρτηση.

O Λ. Πετρούνιας συνεχίζει αήττητος την εντυπωσιακή του πορεία.Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού & για τα ρεκόρ που καταγράφει! pic.twitter.com/8LS4c2RDds

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) April 22, 2017

The post Nαι,ναι,ναι!Τρις Πρωταθλητής Ευρωπης!!!(pics) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα