Ξεκινά η η μητέρα των μαχών στα δελτία – «Απέναντι» Χατζηνικολάου και Σρόιτερ

16:10 29/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Νέα εποχή στη μάχη των κεντρικών δελτίων ειδήσεων ξεκινά τη Δευτέρα με την κάθοδο στο τηλεοπτικό τερέν του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η οικογένεια Κυριακού άλλαξε όλη την απογευματινή ζώνη του Αντέννα, στην προσπάθεια να ενισχύσει τις ειδήσεις, τις οποίες είχε επί χρόνια σαν «αποπαίδι». Προσέλαβε, λοιπόν, τον δημοφιλή δημοσιογράφο με το έντονα πολιτικό προφίλ και έβαλε πριν από το δελτίο το σήριαλ «Δίδυμα φεγγάρια» για να

ενισχύσει την αφετηρία του.

Η κίνηση απεδείχθη επιτυχής, καθώς το σήριαλ χτυπάει στα ίσια το τηλεπαιχνίδι «Deal» (με τον Χρήστο Φερεντίνο), το οποίο πριν «έσκιζε», δίνοντας μεγάλη ώθηση στις ειδήσεις του Αlpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Έτσι, από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και κάθε απόγευμα στις 7, τα κεντρικά δελτία του Αντέννα και του Alpha θα ξεκινούν από την ίδια βάση -μόνο που στην εικόνα του πρώτου θα βρίσκεται πια ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει να παρουσιάσει ειδήσεις από το καλοκαίρι του 2011. Θα καταφέρει, άραγε, το κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά να διατηρήσει τα πρωτεία, που κρατά τον τελευταίο χρόνο, ή θα πάρει κεφάλι ο Αντέννα;

Το επιτελείο του Alpha εμφανίζεται ψύχραιμο και αισιόδοξο. Ξέρει πως έχει «χτίσει» σχέση εμπιστοσύνης με σημαντικό κομμάτι του κοινού, τα τελευταία χρόνια, με ένα δελτίο παρεμβατικό μεν, αλλά κατά βάση λαικό. Το ίδιο μοντέλο θα ακολουθηθεί και τώρα. Υπάρχει πίστη ότι η έμφαση στα κοινωνικά ζητήματα θα το διαφοροποιεί από το κατεξοχήν πολιτικό «μενού», το οποίο πιστεύουν πως θα «σερβίρει» ο Αντέννα.

«Δεν θα παίξουμε στο γήπεδο του Χατζηνικολάου«, είναι το σλόγκαν.

Από την άλλη, μεγάλη είναι η αισιοδοξία και στον Αντέννα. Το νέο στρατηγείο, με επικεφαλής τον Γιάννη Μιχελάκη και τον Στράτο Μπαλή, και έμπειρο είναι και ικανό.

Και με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «γυαλί», εκτιμά ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις και την τηλεθέαση. Η εποχή προσφέρεται για πολιτικό «μενού» και ο νέος παρουσιαστής είναι ο καλύτερος στον τομέα αυτό.

Ας περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα. Σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές μέρες -ίσως και εβδομάδες- για να βγουν οριστικά συμπεράσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα