Βήμα – βήμα πώς θα φτιάξεις Ice roll στο σπίτι: Το μυστικό για να νικήσεις τον καύσωνα του καλοκαιριού!

15:00 15/7/2022 - Πηγή: iPop

Αν αγαπάς το παγωτό, αυτή η συνταγή θα σε κάνει να το λατρέψεις ακόμα περισσότερο! Τι άλλο χρειάζεσαι, άλλωστε, για να καταπολεμήσεις τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού; Μάθε να φτιάχνεις βήμα – βήμα παγωτό ρολό στο σπίτι κι εξοικονόμησε χρήματα και χρόνο! Ναι! χρειάζεσαι μόνο 4 υλικά και είναι η πιο γρήγορη συνταγή για ρολό παγωτό!

Να πώς θα φτιάξεις το πιο εύκολο κέικ

παγωτού του κόσμου!

Παγωτό ρολό στο σπίτι: Τα υλικά που θα χρειαστείς 475 mL παχύρρευστη κρέμα1 κουτί ζαχαρούχο γάλα1 πρέζα αλάτιεπικάλυψη της επιλογής σου (χρωματιστή τρούφα, κομματάκια σοκολάτας κλπ.)

Πανεύκολο και υγιεινό παγωτό πρωτεΐνης! Ο κατάλληλος τρόπος να δροσιστείς!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Χτύπα ελαφρά την παχύρρευστη κρέμα, το ζαχαρούχο γάλα και το αλάτι σε ένα μπολ.Ρίξε το μείγμα σε ένα ταψί και πασπάλισέ το με όποια γαρνιτούρα επιθυμείς, αρκεί να την έχεις ψιλοκόψει. Με ένα σύρμα ανακάτεψε καλά τα υλικά και βεβαιώσου ότι έχουν ανακατευθεί ομοιόμορφα. Πάγωσε το μείγμα για τουλάχιστον 4 ώρες. Βεβαιώσου επίσης ότι έχεις βάλει τα μπολ παγωτού σου στην κατάψυξη, ώστε το παγωτό να μην λιώσει μόλις το σερβίρεις. Αφού παγώσει το παγωτό κα γίνει στερεό, αφαίρεσέ το από την κατάψυξη και με τη μεταλλική σου σπάτουλα σπρώξε το προσεκτικά προς τα εμπρός από την άκρη του ταψιού. Ξεκίνα να σερβίρει το παγωτό σου σαν ρολό με τη βοήθεια της σπάτουλας και ρίξε από επάνω του όποια επικάλυψη επιθυμείς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βήμα – βήμα πώς θα φτιάξεις Ice roll στο σπίτι: Το μυστικό για να νικήσεις τον καύσωνα του καλοκαιριού! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βήμα –, Ice,vima –, Ice