Σασμός: Τι περιμένουμε να δούμε στην 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς- Οι συναρπαστικές αποκαλύψεις

20:13 14/7/2022 - Πηγή: iPop

Μετά το συνταρακτικό τέλος του πρώτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του ALPHA “Σασμός” οι συντελεστές της σειράς προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον δεύτερο κύκλο. Οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τις καταιγιστικές εξελίξεις που πρόκειται να συμβούν στη σειρά. Ποιο πρόσωπο-κλειδί στη σειρά θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων και ποια πρόσωπα-έκπληξη εισβάλουν στη δεύτερη σεζόν του “Σασμού”;

Οι αποκαλύψεις για την συνέχεια της σειράς

Τον χορό των αποκαλύψεων άνοιξε μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, Μαρία Τζομπανάκη,

που βρίσκεται ήδη σε διαδικασία γυρισμάτων για τον 2ο κύκλο του “Σασμού”. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι θα υπάρξουν ανατροπές χαρακτήρων και γεγονότων στη σειρά και ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την συνέχεια που θα δούμε στους δέκτες μας.

Επίσης συμπλήρωσε ότι το ενδιαφέρον της σειράς θα είναι πολύ μεγαλύτερο και γεμάτο σασπένς. Τέλος, αναφορικά με τον ρόλο της στη συνέχεια της σειράς, είπε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει και να προστατεύει την οικογένειά και παιδιά της και ότι θα παραμείνει προσκολλημένη στις παραδόσεις με τις οποίες μεγάλωσε.

ALPHA TV

Η πραγματική ιστορία πίσω από τη σειρά «Σασμός» και ο φόβος να αναζωπυρωθεί η βεντέτα που έληξε το 1964

Το πρόσωπο κλειδί

Ο παπάς του χωριού θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων. Ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης που υποδύεται τον παπά του χωριού αναφέρθηκε στον ρόλο που θα διαδραματίσει τις εξελίξεις στην 2η σεζόν του “Σασμού”. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο παπάς θα προσπαθήσει να φέρει κοντά τις δυο οικογένειες και να πετύχει τον σκοπό του, που δεν είναι άλλος από το να συμφιλιωθούν οι δυο οικογένειες. Θα προσπαθήσει δηλαδή να γίνει ο σασμός και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

Τα πρόσωπα έκπληξη

Χωρίς να υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το casting της σειράς την 2η σεζόν, ξέρουμε όμως ότι στη σειρά εισβάλουν δυο πρόσωπα-έκπληξη. Πρόκειται για τον σπουδαίο ηθοποιό Στέλιο Μάινα, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και αναμένεται να υποδυθεί το ρόλο του Παύλου Βρουλάκη που είναι ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης και θέλει εκδίκηση για τον θάνατο του Πετρή.

Επίσης το δεύτερο πρόσωπο έκπληξη ακούει στο όνομα Γιώργος Γεροντιδάκης που μετά την επιτυχημένη πορεία του στις “Άγριες Μέλισσες”, πρόκειται να μπει στην σειρά του ALPHA, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σασμός: Τι περιμένουμε να δούμε στην 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς- Οι συναρπαστικές αποκαλύψεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός,sasmos