Βέβαιη η μητέρα της Άννυ για τη δολοφονία της- Τι αποκάλυψε για τον πατέρα της 4χρονης;

14:14 6/10/2016 - Πηγή: iPop

Την βεβαιότητα της, πως η κόρη της δολοφονήθηκε και δεν πέθανε από παθολογικά αίτια εξέφρασε η μητέρα της Άννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία απολογήθηκε την Πέμπτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Θυμίζουμε, πως κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Άννυ είναι ο πατέρα της μικρής, Στανισλάβ Μπακατσίεβ (Σάββας), ο φίλος του Ναζίφ Αχμέντοφ (Νικολάι), αλλά και η μητέρα της, Δημητρίνα Μπορίσοβα.

Η μητέρα της Άννυ, περιέγραψε το «προφίλ» του πατέρα της 4χρονης

και πρώην συντρόφου της λέγοντας πως δεν ήταν ποτέ βίαιος, πως πρόσεχε την κόρη του και τονίζοντας πως δεν έκανε ποτέ χρήση ναρκωτικών μπροστά της.

«Δεν ήταν βίαιος και έδειχνε ότι την αγαπούσε. Ακόμη και μετά τον έβλεπα με την φωτογραφία της Άννυ στα χέρια και να κλαίει. Όταν η αστυνομία μου είπε ότι ο σύντροφός σας σκότωσε το παιδί δεν το πίστεψα» τόνισε η Δημητρίνα και σημείωσε ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, ήταν ότι μπορεί να την έσπρωξε ο Σάββας, να την χτύπησε και το παιδί κάτω να έπεσε κάτω και να τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Για τη σχέση της με τον κατηγορούμενο:

«Γνώρισα το 2009 το Σάββα, είχαμε σχέση, αρχίσαμε να ζούμε μαζί. Ήξερα ότι κάπνιζε μόνο κάνναβη. Έμεινα έγκυος και αγχώθηκα. Του το είπα αμέσως και εκείνος το συζήτησε με τη μάνα του και μετά μου είπε ότι ήμασταν πολύ νέοι για κάτι τέτοιο. Αποφάσισα να το κρατήσω το παιδί, το ήθελα. Δεν είπε τίποτα, ούτε να κάνω έκτρωση μου ζήτησε. Γέννησα το παιδί και ζούσα στη Βουλγαρία. Τα πράγματα ήταν δύσκολα και πήγα στη Γερμανία» είπε η μητέρα της Άννυ.

Και πρόσθεσε: «Γνώρισα εκεί το Γερμανό, ο οποίος μου είπε να σταματήσω να κάνω αυτό το επάγγελμα και μου έδινε λεφτά για να σταματήσω. Γύρισα στην Ελλάδα και έκανα αυτή τη δουλειά ξανά γιατί δεν μπορούσα να τον πιέζω να μου δίνει λεφτά. Έφερα το παιδί στην Ελλάδα για λίγο καιρό, είχα βγάλει χαρτιά στην Γερμανία για να πάω το παιδί μου εκεί. Την είχα στο σπίτι μου και δεν μπορούσα να τη χαρώ. Δούλευα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ σε οίκο ανοχής. Έπρεπε να κοιμηθώ. Ήθελα να πάω στη Γερμανία να της προσφέρω μια καλύτερη ζωή».

Για την επικοινωνία της με τον Σάββα όταν έλειπε:

Η μητέρα της Άννυ είπε «Ρώταγα τη μικρή συνέχεια αν είχε κάποιο παράπονο με τον μπαμπά της, δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα. Είχα πάντα μόνο ένα φόβο γιατί ο πατέρας της ξυπνούσε μετά από αυτή. Ποτέ μπροστά της δεν έπαιρνε ναρκωτικά, ούτε μπροστά μου. Εγώ ήξερα μόνο για την κάνναβη και την καπνιστή ηρωίνη».

Η Δημητρίνα Μπορίσοβα εξήγησε ότι πλέον είναι σίγουρη πως η κόρη της δολοφονήθηκε και στο κλείσιμο της απολογίας της ανέφερε:

Ποτέ δεν ήθελα να συμβεί κάτι κακό στην Άννυ, ήθελα να δώσω και τη ζωή μου για το παιδί μου

The post Βέβαιη η μητέρα της Άννυ για τη δολοφονία της- Τι αποκάλυψε για τον πατέρα της 4χρονης; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα