Βελτιωμένος ο καιρός, ελαφριά άνοδος της θερμοκρασίας

08:29 31/8/2017 - Πηγή: iPop
Την Πέμπτη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη με πιθανότητα σποραδικών όμβρων το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα

8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και η ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος αναμένεται ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη με πιθανότητα σποραδικών όμβρων το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από 21 έως 26 και στη νότια Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

The post Βελτιωμένος ο καιρός, ελαφριά άνοδος της θερμοκρασίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα