Βελτιωμένος ο καιρός- Περιορισμένη ορατότητα σε πολλές περιοχές της χώρας

07:31 25/10/2016 - Πηγή: iPop

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Τρίτη, σ’ όλη την χώρα με παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία στους 23 βαθμούς στην Αττική και στους 20 στην Θεσσαλονίκη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τις πρωινές χώρες καθώς η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Οι

άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς .

Στη Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ομίχλες θα εμφανιστούν τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειων διευθύνσεων 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Βελτιωμένος ο καιρός- Περιορισμένη ορατότητα σε πολλές περιοχές της χώρας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα