Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

07:58 12/2/2016 - Πηγή: iPop

Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στις ένοπλες δυνάμεις, έπειτα από την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες, ενώ ο πιλότος συνεχίζεται να αγνοείται.

Στο μεταξύ οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση των δύο θυμάτων της πτώσης του ελικοπτέρου.

Οι δύο σοροί ανήκουν στον ο συγκυβερνήτη- υποπλοίαρχο, Αναστάσιο Πανανά και τον ναυτίλο, Ελευθέριο Ευαγγέλου.

Έρευνες είναι σε εξέλιξη με τα σωστικά συνεργεία να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εντοπίσουν τον κυβερνήτη-

υποπλοίαρχο, Αναστάσιο Τουλίτση, του οποίου η τύχη παραμένει άγνωστη μέχρι αυτή την ώρα.

Στις έρευνες συμμετέχουν βατραχάνθρωποι από το Πολεμικό Ναυτικό, ΕΜΑΚ και η 31η ΜΕΕΔ της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ ειδική επιτροπή έχει αναλάβει την διερεύνηση των αιτιών της πτώσης.

Να θυμίσουμε πως το ελικόπτερο, Agusta Bell, του Πολεμικού Ναυτικού αγνοείτο από τις 02:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τη συγκεκριμένη ώρα και ενώ πετούσε πάνω από την περιοχή της Κινάρου στα Δωδεκάνησα το στίγμα του χάθηκε.

Το Υπουργείο Άμυνας σε επίσημη ενημέρωσή του τόνισε πως στις 4:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης εντοπίστηκε θερμικό ίχνος στη νήσο Κίναρο. Ενώ, όπως σημείωσε στις 7:01 υπήρχε και οπτικός εντοπισμός τμημάτων του ελικοπτέρου.

Μηνύματα συμπαράστασης προς τις οικογένειες των θυμάτων έστειλαν κι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί μέσω των ομιλιών τους το βράδυ της Πέμπτης στην Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον Πάνο Καμμένο να τονίζει πως δεν είχε σκοπό να μιλήσει λόγω πένθους, όμως έπρεπε δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το ΝΑΤΟ.

The post Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα