«Τριάρι ευρύχωρο (εάν είσαι ο Φρόντο)…» | Η αγγελία απ’ τη Θεσσαλονίκη που έγινε viral!

09:47 12/5/2017 - Πηγή: iPop

ΟιΦρόντο… | Έλληνες δεν χάνουν το χιούμορ τους ακόμα κι όταν περνούν δύσκολες μέρες κι αυτό το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο μια αγγελία απ’ τη Θεσσαλονίκη που έχει γίνει viral!

Η συγκεκριμένη αγγελία αναφέρεται σε σπίτι που νοικιάζεται στη Θεσσαλονίκη, μάλλον δηλαδή γιατί όταν τη διαβάζει κανείς αρχίζει ν’ αμφιβάλει σχεδόν για τα πάντα, ακόμα και

για το εάν είναι σπίτι!

Ο άνθρωπος που έβαλε την αγγελία ενδιαφέρεται (;) να νοικιάσει ένα τριάρι που έχει στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, αν κρίνουμε απ’ τα σχόλιά του, μάλλον απευθύνεται στον Φρόντο και την παρέα του απ’ τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Το σπίτι, όπως αναγράφεται στην αγγελία, έχει θέα στον Λευκό Πύργο, αλλά με… τηλεσκόπιο, ενώ είναι 5 λεπτά απ’ το λιμάνι, εάν φυσικά διαθέτεις τις σούπερ- δυνάμεις του Flash!

Δεν ξέρουμε εάν το άτομο που έγραψε την αγγελία ενδιαφέρεται όντως να νοικιάσει το σπίτι του ή είχε απλά όρεξη για πολύ τρολ, πάντως το σίγουρο είναι ότι κέρδισε το Διαδίκτυο!

Διάβασε ολόκληρη την αγγελία:

«Θεσσαλονίκη, κέντρο, τριάρι ευρύχωρο (αν σε λένε Φρόντο), επιπλωμένο (έχει μέσα ένα σκαμπό με ένα κουκλάκι πάνω του από κάτι βαπτίσια), με θέα τον Λευκό Πύργο (αν έχεις τηλεσκόπιο), κεντρική θέρμανση, τέντες, 5 λεπτά με τα πόδια απ΄το λιμάνι (αν είσαι ο Flash). Τιμή εξευτελιστική γιατί εμείς ζούμε στις Σέρρες, προίκα της γυναίκας μου είναι το κωλόσπιτο, νοίκιασε το όσο θες, ο ΕΝΦΙΑ να βγαίνει, μόνο αυτό μας νοιάζει».

Και η απόδειξη ότι δεν σε τρολάρουμε… εμείς τουλάχιστον!

The post «Τριάρι ευρύχωρο (εάν είσαι ο Φρόντο)…» | Η αγγελία απ’ τη Θεσσαλονίκη που έγινε viral! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα