Συμβαίνουν κι αυτά να μας φτιάχνουν τη μέρα! Έγινε πρόταση γάμου στον ημιτελικό της Eurovision! | Video

08:26 12/5/2017 - Πηγή: iPop

Σαν άλλοι Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, η τραγουδίστρια της ΠΓΔΜ και ο σύντροφός της χάρισαν συγκινητικές στιγμές στον β’ ημιτελικό της Eurovision | Videoτο βράδυ της Πέμπτης!

Όπως γνωρίζαμε ήδη, η Jana Burčeska, η τραγουδίστρια η οποία εκπροσωπεί την ΠΓΔΜ στη Eurovision, είναι έγκυος. Αυτό το οποίο δεν περιμέναμε, όμως, ήταν να δούμε την πρώτη πρόταση γάμου ever live

στη Eurovision!

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το ποιες χώρες πέρασαν στον τελικό της Eurovision, ο σύντροφός της της έκανε πρόταση γάμου on air. Συγκεκριμένα, ο ίδιος καθόταν δίπλα της στον καναπέ κι απλά άρπαξε το μικρόφωνο, έπεσε στα γόνατα και της ζήτησε να τον παντρευτεί βγάζοντας το κουτάκι με το δαχτυλίδι!

Φυσικά, η Jana Burčeska δεν μπορούσε να το πιστέψει και να συγκρατήσει τη χαρά της και εννοείται πως είπε «yes, i do» στον αγαπημένο της!

Ωστόσο, το βράδυ της Jana έκλεισε με πικρία, καθώς η ΠΓΔΜ δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision.

Δείτε την ερμηνεία της Jana και εν συνεχεία το απόσπασμα με την πρόταση γάμου:

Oι δέκα χώρες που πέρασαν στον τελικό απ’ τον β΄ημιτελικό είναι οι εξής: Η Βουλγαρία, η Λευκορωσία, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Δανία, το Ισραήλ, η Ρουμανία, η Νορβηγία, η Ολλανδία και η Αυστρία.

The post Συμβαίνουν κι αυτά να μας φτιάχνουν τη μέρα! Έγινε πρόταση γάμου στον ημιτελικό της Eurovision! | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα