Τότε θα μπορέσεις να κατεβάσεις το iOS 8

11:01 15/7/2014 - Πηγή: iPop

Η Apple εστίασε αρκετά στο iOS 8, το οποίο χρησιμοποιεί σαν βάση τις επίπεδες γραμμές του σχεδιασμού του iOS 7 και το στρογγυλεύει μόνο με νέα χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι αντί για ένα δραματικό επανασχεδιασμό, θα πρέπει να περιμένεις την νέα

ενημέρωση του λογισμικού σου να δέσει όλα τα με κυρίαρχο θέμα τη «σύγκλιση».

Πότε, όμως, θα μπορέσεις να κατεβάσεις το iOS 8;

Οι προγραμματιστές μπορούν να πάρουν στα χέρια τους το iOS 8 τώρα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες για την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Εκτιμάται ότι αυτή η στιγμή, που το notification θα εμφανιστεί στην οθόνη σου θα είναι σε δύο μήνες από τώρα.

Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι η ενημέρωση iOS κυκλοφορεί μόλις είναι έτοιμη να βγει στην αγορά και η καινούρια συσκευή. Πρακτικά αυτό τα προηγούμενα χρόνια γινόταν τον Σεπτέμβριο, άρα κάπου εκεί περιμένουμε και αυτή την ενημέρωση!

Ποιοι θα μπορέσουν να κατεβάσουν την ενημέρωση;

Η Apple ζητά να έχεις το iPhone 4S ή κάποιο πιο καινούριο μοντέλο και το iPad 2 ή κάποιο από τα πιο νέα μοντέλα του για να αποκτήσεις το τελευταίο software.

Και τα iPads mini και τα iPad mini 2 tablets με το iPod touch 5ης γενιάς θα μπορέσουν να λάβουν την νέα ενημέρωση iOS, όπως έγινε και με το iOS 7.

Πως να κάνεις download το iOS 8 beta

Αν δεν μπορείς να κρατηθείς μέχρι να κυκλοφορήσει στην αγορά η αναβάθμιση, μπορείς να κατεβάσεις το iOS 8 beta τώρα. Βεβαίως, είναι κλειδωμένο στο iOS developer program το οποίο κοστίζει $99 το χρόνο.

Αυτό το ποσό είναι ελάχιστο σε σύγκριση με το πόσα μπορούν α βγάλουν οι app developers, αλλά δεν είναι ασήμαντο αν δεν είσαι ένας από αυτούς και είσαι απλά ένας πολύ ανυπόμονος μέσος χρήστης!

Τι να περιμένεις σ αυτή την ενημέρωση;

Σου τα έχουμε ήδη πει! Μην μας βάζεις να τα ξαναλέμε… κάνε κλικ εδώ!

The post Τότε θα μπορέσεις να κατεβάσεις το iOS 8 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα