Μπορείς να μυρίσεις όμορφα και το καλοκαίρι. Όχι με κόπο αλλά με τρόπο!

08:32 15/7/2014 - Πηγή: iPop

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες το σώμα σου ιδρώνει υπερβολικά και φυσικά αν δεν προσέξεις θα μυρίζεις άσχημα. Πίστεψε μας δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα η μυρωδιά του ιδρώτα είναι σε όλους δυσάρεστη. Βρήκαμε, όμως, για εσένα μικρά tips που θα διώξουν και τον ιδρώτα αλλά και την μυρωδιά του μακριά.

Πώς, λοιπόν, θα μειώσεις ή θα καταργήσεις την μυρωδιά του ιδρώτα;Προτιμήστε βαμβακερά ρούχα. Τα ρούχα που περιέχουν βαμβάκι είναι ελαφρά και εμποδίζουν τον ιδρώτα. Ξέχνα τα νάιλον και τα συνθετικά γιατί θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση
και τις περισσότερες φορές όσο και να προσέξεις θα σε εκθέσουν.Βάλε αιθέρια έλαια στο μπάνιο σου. Όταν κάνεις μπάνιο πρόσθεσε μερικές σταγόνες αιθέρια έλαια. Έχουν έντονο άρωμα που διαρκεί και χαρίζει φρεσκάδα στην επιδερμίδα σου περισσότερες ώρες απ’ότι τα κοινά αφρόλουτρα.Σκουπίσου καλά μετά το μπάνιο. Μπορεί η υγρασία να κάνει το δέρμα σου να φαίνεται πιο φρέσκο αλλά, αν συσσωρευτεί ειδικά στις δύσκολες περιοχές (ανάμεσα στα δάχτυλα, στις μασχάλες ή στην πίσω μεριά του γόνατος) μπορεί να βοηθήσει τους μύκητες να αναπτυχθούν με αποτέλεσμα την κακοσμία.Μη τρως πολλά πικάντικα και καυτερά. Είμαστε ότι τα τρώμε γι΄αυτό ειδικά το καλοκαίρι σβήσε από το διατροφολόγιο σου τα πικάντικα και τα καυτερά τα οποία μπορεί να σου προκαλέσουν μια έντονη και άσχημη μυρωδιά όταν ιδρώσεις.Μην ξεχνάς να βάζεις αποσμητικό αμέσως μετά το μπάνιο για να μην προλάβεις να ιδρώσεις και να μυρίσεις.Ξέχνα τα βαριά αρώματα. Προτίμησε τα δροσερά αρώματα που είναι ιδανικά για καλοκαίρι και βάλε λίγη ποσότητα σε συγκεκριμένα σημεία που δεν ιδρώνουν τόσο πολύ (στους καρπούς ή πίσω από το αφτί).Μόνο για γυναίκες!

Μην φοράς καθημερινά το ίδιο σουτιέν. Ο ίδρωτας συσσωρεύεται και απορροφάται από το ύφασμα του σουτιέν. Έτσι, αν το φοράς για μέρες μπορεί να αποκτήσει μια άσχημη οσμή που φυσικά δε θες να έχεις.

The post Μπορείς να μυρίσεις όμορφα και το καλοκαίρι. Όχι με κόπο αλλά με τρόπο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα