Για τους λάτρεις του τανγκό!

10:02 15/7/2014 - Πηγή: iPop

Το χρώμα του τανγκό είναι το κόκκινο. Το χρώμα του πάθους, αλλά και της αγάπης ή του αίματός μας. Εκτός των άλλων, το κόκκινο συνδέεται απόλυτα με την παράσταση.

«Είναι το κυρίαρχο χρώμα στο κραγιόν που φοράει μια γυναίκα και μπορεί να τονίσει μια σκέψη μας στο χαρτί… Το χρώμα της ρίζας του chakra που μας συνδέει με τη Γη. Όπως ακριβώς και ένας δημοφιλής χορός, όπως το Τάνγκο, το κάνει!», δηλώνει ο δημιουργός και σκηνοθέτης του Tango in Red Major,

Gustavo Russo.

Είναι η νέα μουσικο-χορευτική του παραγωγή που παρουσιάζει σε δύο μέρες στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Ο ευρηματικός χορογράφος μαζί με την παρτενέρ του Samantha Garcia και 14 χορευτές ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης για να παρουσιάσουν μια παραγωγή όπου πρωταγωνιστές είναι ο χορός και οι καλλιτέχνες. Η ουσία του τάνγκο, δηλαδή το πάθος και ο δυναμισμός θα σας παρασύρει στους αργεντίνικους ήχους του. Μεταξύ των 14 χορευτών που θα χορέψουν επί σκηνής την Πέμπτη θα βρίσκονται και …δύο Έλληνες! Είναι η Χλόη και ο Διονύσης, οι οποίοι είναι ενεργά μέλη μιας από τις πιο ξακουστές ομάδες αργεντίνικου τάνγκο παγκοσμίως που δημιούργησε ο Gustavo Russo, τους Tango Seduccion.

Τανγκό στο κόκκινο!

Tango in Red Major

Πέμπτη 17 Ιουλίου

Τεχνόπολη στο Γκάζι

9:30-11:00

The post Για τους λάτρεις του τανγκό! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα