Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη που έγινε viral

18:22 22/8/2020 - Πηγή: iPop

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη που έγινε viral αφορά σε ένα video που ανέβασε ο Μάκης Παντζόπουλος από το πανέμορφο νησί της Άνδρου.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Ο Μάκης Παντζόπουλος, που στα social media έχει το όνομα Onar Andros, συνήθως κάνει αναρτήσεις οι οποίες αφορούν στην Άνδρο! Το πρωί του Σαββάτου 22/8 ανέβασε ένα υπέροχο video από την παραλία

Άχλα της Άνδρου, όπου και υπάρχει το εξοχικό τους καθώς και η ξενοδοχειακή τους μονάδα.

Στο video φαίνεται ένας ψαράς όπου βγάζει ένα τεράστιο ψάρι από τη θάλασσα. Το video όπως είναι εύκολα κατανοητό δε θα μπορούσε να αφήσει κανέναν αδιάφορο και πόσο μάλλον την Ελένη η οποία έκανε και το σχόλιο της! Οι κύκνοι και τα καταγάλανα νερά που απεικονίζονται στο video κάνουν δικαιολογημένα το σχόλιο της Ελένης απλό, λιτό και απέριττο καθώς μία εικόνα ίσον 1000 λέξεις!

Η διάσημη παρουσιάστρια μετά την απόφαση της να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της, έχει γίνει αρκετά ενεργή στο Instagram, αφού είτε κάνει αναρτήσεις είτε σχόλια σε άλλες δημοσιεύσεις. Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη αυτή τη φορά είχε πολλές καρδούλες και τη λέξη “Paradise” και αλίμονο αν θα μπορούσε κανείς να πει το αντίθετο!

View this post on Instagram

Achla Beach

Keywords
Τυχαία Θέματα