Όσα αλλάζουν στο Facebook από Σεπτέμβρη και όσα έχουν αλλάξει ήδη

15:35 22/8/2020 - Πηγή: iPop

Αλλάζει το Facebook από Σεπτέμβρη και παίρνει μόνιμη στροφή η μορφή του καθώς θα είναι πιθανότατα υποχρεωτική και δε θα σου αφήνει τα περιθώρια να γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση.

Αλλάζει το Facebook από Σεπτέμβρη

Το Facebook εδώ και μερικούς μήνες για κάποιους χρήστες έχει πάρει νέα

μορφή, η οποία αναμένεται να γίνει υποχρεωτική για όλους από το Σεπτέμβρη. Η νέα έκδοση έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετά θετικά σχόλια όπως το ότι είναι ταχύτερο, ευκολότερο στη χρήση και διαθέτει και το Dark Mode!

Οι αλλαγές που έχουν παρατηρηθεί επίσης στη διάταξη είναι αξιοσημείωτες καθώς η νέα έκδοση έχει αρκετό χώρο αριστερά και δεξιά από το News Feed, μεγαλύτερα εικονίδια, τα stories βρίσκονται κεντρικά επάνω και υπάρχουν νέα menu bar με διάφορες ενότητες του Facebook.

Αυτό που αναμένεται και δοκιμάζεται ακόμα και από την εταιρεία είναι η διαθεσιμότητα του Dark Mode και στα κινητά τόσο σε Android όσο και σε iOs.

Τι έχει ήδη αλλάξει στο Facebook

Υπάρχει μία ακόμα αλλαγή η οποία σε πολλούς είναι ήδη διαθέσιμη και αυτή είναι ότι πλέον στα μηνύματα που ανταλλάσσεις θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε όλα τα reaction που μπορείς να φανταστείς και όχι μόνο σε όσα ήταν διαθέσιμα μέχρι στιγμής! Για τσέκαρε, είσαι από τους τυχερούς που έχει εμφανιστεί ήδη αυτή η παροχή ή θα περιμένεις και θα έχεις τους φίλους σου να στο.. “τρίβουν στη μούρη”;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ξεκινάει η συγχώνευση μηνυμάτων για Instagram και Facebook

Το άρθρο Όσα αλλάζουν στο Facebook από Σεπτέμβρη και όσα έχουν αλλάξει ήδη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα