Το must have app για φωτογραφίες!

16:31 21/5/2014 - Πηγή: iPop

Είναι γνωστό πως με την επέλαση των smartphones όλοι είμαστε εξαιρετικοί φωτογράφοι. Είναι ακόμα πιο γνωστό πως αν δεν είχαμε τα σωστά apps για επεξεργασία φωτογραφίας, δεν θα ήμασταν και τόσο εξαιρετικοί φωτογράφοι! Ξεχωρίσαμε, λοιπόν, το must have app για φωτογραφίες το οποίο δεν είναι άλλο από το Snapseed!

Αν δεν έχεις το σωστό μάτι για το φως, το χρώμα και τη σύνθεση, το 99% από τις φωτογραφίες σου θα φαίνονται λίγο επίπεδες. Ακόμη

και αν έκανες το κλικ τη σωστή στιγμή στη σωστή κατάσταση, με την καταπληκτική κάμερα του smartphone σου η φωτογραφία αν δεν έχει τον σωστό φωτισμό και τα σωστά χρώματα δεν θα αγγίξει την τελειότητα!

Το Snapseed θα σε βοηθήσει να την τελειοποιήσεις με την μεγάλη γκάμα φίλτρων που διαθέτει. Μπορεί να σκληρύνει ή να γλυκάνει μια σκηνή και να δώσει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αποχρώσεις και υφές.

Όπως και οι άλλες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών, το Snapseed σου επιτρέπει να ελέγχεις βασικά πράγματα, όπως φωτεινότητα, αντίθεση, κορεσμό και ισορροπία λευκού. Αλλά σου δίνει επίσης χαρακτηριστικά, όπως έλεγχο χρώματος, επιλεκτική αλλαγή των χαρακτηριστικών μίας περιοχής της φωτογραφίας, διαφορετικές υφές, φίλτρα, χρώματα και πολλά άλλα.

Γιατί προτείνουμε Snapseed σε σχέση με άλλες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που κάνουν το ίδιο; Κάνει τη δουλειά γρήγορα και το κάνει καλά, και ποτέ δεν κολλάει.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για iOS και Android.

The post Το must have app για φωτογραφίες! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα