Το μεγαλύτερο Καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ μόλις ξεκίνησε!

12:04 16/6/2017 - Πηγή: iPop

Το μεγαλύτερο Καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ μόλις ξεκίνησε! To Matala Festival 2017 ξεκινάει σήμερα 16 Ιουνίου και για μια ακόμη χρονιά τα Μάταλα της Κρήτης θα κατακλυστούν από χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι θα ζήσουν ατελείωτες στιγμές χαράς και ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο.

Το μεγαλύτερο μουσικό χορευτικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 – 18 Ιουνίου

2017.

Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι:

Η γενιά του έρωτα όπως χαρακτηρίστηκαν τα «παιδιά των λουλουδιών» έδωσε το δικό της στίγμα, ένα στίγμα που παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι σήμερα και που αποτέλεσε το κίνητρο για την γέννηση αυτού του θεσμού

Eπίσης επισημαίνουν ότι το φεστιβάλ και τα Μάταλα αποτελούν κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν ξέγνοιαστα, να διασκεδάσουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να νιώσουν αυτή τη μοναδική ελευθερία με ασφάλεια, στο μέρος όπου έζησαν για πολλά χρόνια οι «χίπις», με την αγάπη του κόσμου να είναι εκείνη που στηρίζει το θεσμό αυτό εδώ και επτά συνεχόμενα χρόνια.

Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα μαγευτικό, αξέχαστο και ασφαλές τριήμερο με δυνατά ονόματα στην σκηνή αλλά και πολλές εκπλήξεις δίνοντας ραντεβού στις 16-17-18 Ιουνίου στην παραλία Ματάλων με είσοδο ελεύθερη.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες το κοινό θα απολαύσει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, θα τραγουδήσει, θα χορέψει και θα γελάσει δυνατά!

Τι περιλαμβάνει το φεστιβάλ;

Κορυφαίοι καλλιτέχνες και δημοφιλή συγκροτήματα της εγχώριας αλλά και της ξένης μουσικής σκηνής θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τους φίλους του Θεσμού.

Ελένη Βιτάλη, Νίκος Ζιώγαλας, Locomondo, Magic De Spell, Δημήτρης Πουλικάκος, Tonis Sfinos, Λεωνίδας Μπαλάφας, My Excuse και Shantel είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος στο line up, ενώ στην πλατεία του χωριού θα βρίσκεται παράλληλα ένα μικρότερο stage για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να κάνουν τη βόλτα τους στα χρωματιστά σοκάκια του χωριού.

Επίσης θα περιλαμβάνονται εργαστήρια body & face painting, ζογκλερικής και πυλού, show με φωτιές, ομαδικά προγράμματα yoga, ακροβατικά και πολλά ακόμη παιχνίδια.

Τέλος σήμερα μαγευτικό θα είναι και το τελετουργικό έναρξης του φεστιβάλ το οποίο θα γίνει στις 21:30, καθώς οι διοργανωτές ετοιμάζουν ένα μήνυμα ειρήνης και ενότητας προς όλον τον κόσμο, με ενεργή συμμετοχή του κοινού.

The post Το μεγαλύτερο Καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ μόλις ξεκίνησε! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλοκαιρινό,kalokairino