«Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις»- Διαμαρτυρία των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς

12:19 10/10/2016 - Πηγή: iPop

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μαξίμου πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι των ιδιωτικών καναλιών οι οποίοι ύψωσαν πανό στα κάγκελα του Μαξίμου που αναγράφεται το σύνθημα «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις».

Στη συγκέντρωση συμμετέχουν, δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί οι οποίοι εργάζονται σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας.

Νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας να σημειωθεί, πως οι εργαζόμενοι βρίσκονταν στην είσοδο της Βουλής και μετέπειτα κατευθύνθηκαν προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι

διαμαρτυρόμενοι αποκλείστηκαν από κλούβες της αστυνομίας στην Ηρώδου Αττικού. Μια ομάδα τους μόλις περίπου 30 ατόμων κατάφερε να σπάσει τον κλοιό και να φτάσει έξω από το Μαξίμου.

Θυμίζουμε, πως ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν πεντάωρη στάση εργασίας το πρωί της Δευτέρας σ’ όλα τα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Έτσι στους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR CHANNEL ΚΑΙ EPSILON TV το «μαύρο» έχει πέσει απ’ τις 10 το πρωί μέχρι και τις 15:00 το μεσημέρι.

Η στάση εργασίας αφορά όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους στα ιδιωτικά κανάλια.

photo:Eurokinissi/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

The post «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις»- Διαμαρτυρία των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα