Το γούνινο γιλέκο φέτος φοριέται παντού

17:31 14/11/2014 - Πηγή: iPop

Πριν από τρία περίπου χρόνια είδαμε το γούνινο γιλέκο να κάνει την πρώτη δειλή του εμφάνιση. Μπορεί τότε να ήταν απλά μια εναλλακτική πρόταση για τις γυναίκες που ήθελαν να έχουν ένα στιλ πιο ιδιαίτερο αλλά φέτος έχει γίνει τάση και υπάρχει έστω ένα κομμάτι σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Το γούνινο γιλέκο είναι άνετο αφού δεν έχει μανίκια και δεν περιορίζει έτσι τις κινήσεις των χεριών. Μπορεί να φορεθεί σε όλα τα χρώματα αρκεί να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο αλλά η πιο ασφαλής επιλογή που βλέπουμε ότι οι

περισσότερες γυναίκες προτιμούν είναι το μαύρο χρώμα. Πλέον μπορεί να αντικαταστήσει το κανονικό σου μπουφάν και να φορεθεί από το πρωί με ένα μάλλινο πουλόβερ, ένα τζιν παντελόνι ή ένα κολάν και sneakers αλλά να σε συντροφέψει και τις βραδινές σου εξόδους βάζοντας από μέσα ένα μονόχρωμο φόρεμα και τα ανάλογα παπούτσια.

Όπως, μας λέει ο ενδυματολόγος μας Αντώνης Βοεράκος το γούνινο μπουφάν θα μπορούσε να συνδυαστεί τέλεια με ένα δερμάτινο κολάν και ένα καρό πουκάμισο αλλά ακόμα και με ένα λευκό πουκάμισο και ένα ίσιο μαύρο παντελόνι για μία γυναίκα που θέλει να είναι κομψή στο γραφείο.

Το λάθος που κάνουν αρκετές φορές στην διαδικασία να αποκτήσουν στιλ οι περισσότερες γυναίκες, τονίζει ο Αντώνης Βοεράκος, είναι ότι φορούν πολλά ρούχα μαζί. Το ίδιο συμβαίνει και όταν φορούν ένα γούνινο γιλέκο. Το βάζουν πάνω από άλλα μπουφάν και έτσι προσθέτουν όγκο στο πάνω μέρος του σώματός τους.

Tip!

Αν θες να φορέσεις το γούνινο γιλέκο σου πάνω από μπουφάν καλό θα ήταν επιλέξεις ένα πάρα πολύ λεπτό δερμάτινο και όχι κάτι που έχει επένδυση.

Βρήκαμε πως φορούν οι celebrities το δικό τους γούνινο γιλέκο και σου δείχνουμε τις φωτογραφίες:

Jennifer Lopez:

Olivia Palermo:


Rihanna:

Κim kardashian, Νicole richie:

Irina Shayk:


Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

Photos: planetademujeres.com, wheretoget.it,pagesix.com, slimfit-clothing.com

The post Το γούνινο γιλέκο φέτος φοριέται παντού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα