Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει και μάλιστα γρήγορα

17:01 14/11/2014 - Πηγή: iPop

Η ταινία: Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει που βγήκε μόλις χτες (Πέμπτη 13/11/2014) στην μεγάλη οθόνη και έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια, υπόσχεται να καθηλώσει μέχρι και τον πιο απαιτητικό σινεφίλ.

Πρόκειται για ένα δράμα, διάρκειας 112 λεπτών το οποίο δεν είναι απλή επινόηση του σεναριογράφου αλλά είναι βασισμένο με αληθινή ιστορία. Πρωταγωνιστής είναι ο γνωστός ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ ο οποίος έπαιζε και στην ταινία Οι Εκδικητές ενώ σκηνοθετείται από τον δημιουργό του Homeland, Μάικλ Κούεστα.

Ο

Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει επικεντρώνεται στην ιστορία του βραβευμένου με Πούλιτζερ δημοσιογράφου Γκάρι Γουέμπ. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έκανε την ανατροπή καθώς τόλμησε να τα βάλει με ολόκληρη την CIA και άρχισε τη δική του έρευνα για την διασύνδεση της με κύκλωμα το οποίο διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην Αμερική.

Η ταινία Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει, πραγματεύεται όλη αυτήν την δολοπλοκία και εμβαθύνει στα άδυτα της CIA ενώ παράλληλα εστιάζει στο θέμα των ναρκωτικών ουσιών και των βαρόνων που στηρίζουν από πίσω το εμπόριο.

Δες το trailer της ταινίας Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει για να πάρεις μία πρώτη ιδέα και αν σου αρέσει να επισκεφτείς τον πιο κοντινό κινηματογράφο για να την απολαύσεις:

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει και μάλιστα γρήγορα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα