Το Facebook εντείνει τις προσπάθειες, για την καταπολέμηση του Έμπολα

12:16 7/11/2014 - Πηγή: iPop

Παρατήρησες κάτι διαφορετικό ανοίγοντας την αρχική σελίδα σου στο Facebook σήμερα; Μήπως ένα χεράκι με μία καρδούλα; Όχι δεν πρόκειται για κάποια καινούρια αλλαγή του Facebook. Το Facebook εντείνει τις προσπάθειες, για την καταπολέμηση του Έμπολα, προσθέτοντας αυτό το κουμπί που είναι ειδικά σχεδιασμένο, για να καταστήσει ευκολότερο στους

χρήστες του, να δωρίσουν χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, που μάχονται κατά της ασθένειας.

Τα έσοδα θα δοθούν στα ταμεία τριών μη κερδοσκοπικών οργανισμών που μάχονται κατά της ασθένειας. Οι οργανισμοί αυτοί είναι το Διεθνές Ιατρικό Σώμα, η Διεθνής Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, και η οργάνωση “Save the Children”.

Μάλιστα, εκτός από το κουμπί δωρεάς, το Facebook ανακοίνωσε τη δωρεά και εγκατάσταση 100 συστημάτων χειρισμού δορυφόρων, προκειμένου να βελτιώσει τις διαδικτυακές και τηλεφωνικές συνδέσεις στης πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αφρικής, οι οποίες αριθμούν περίπου 5.000 νεκρούς από τον ιό, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα “NetHope”.

Να σου θυμίσουμε ότι πριν από περίπου ένα μήνα, ο ιδρυτής τoυ Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, είχε ανακοινώσει την δωρεά 25 εκατ. δολαρίων στη μάχη κατά του Έμπολα, από κοινού με την σύζυγό του.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

The post Το Facebook εντείνει τις προσπάθειες, για την καταπολέμηση του Έμπολα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα