Εκτός κυβέρνησης ο υφυπουργός Παιδείας για την επίθεση στη Λ. Κανέλλη

09:25 7/11/2014 - Πηγή: iPop

Εκτός κυβέρνησης βρίσκεται από χθες (Πέμπτη 6/11/14) το απόγευμα ο υφυπουργός Παιδείας για την επίθεση στη Λ. Κανέλλη έπειτα από απαίτηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζήτησε την παραίτηση

του υφυπουργού Παιδείας κ. Γ. Στύλιου μετά την απειλή κατά της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη σε συζήτηση στη Βουλή. Ο υφυπουργός πήγε στο Μέγαρο Mαξίμου και υπέβαλλε την παραίτησή του στον υπουργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη.

Τι έγινε όμως;

Φραστική επίθεση εξαπέλυσε ο κ. Γ. Στύλιος μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας κατά της βουλευτού του ΚΚΕ κυρίας Λιάνας Κανέλλη. Η φράση του «θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη, αλλά δεν θα γίνω Κασιδιάρης», την οποία χρησιμοποίησε δις κατά της βουλευτού η οποία είχε δεχθεί επίθεση με γροθιές από τον προφυλακισμένο χρυσαυγίτη Ηλ. Κασιδιάρη στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ-1 το 2012, προκάλεσε την αποδοκιμασία του Προέδρου της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη.

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης της Λιάνας Κανέλλη για τον υποσιτισμό των παιδιών και ειδικά όταν η βουλευτής, σχολιάζοντας την απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός Παιδείας, είπε ότι «της θυμίζει τη Μαρία Αντουανέτα και την ιστορία με το παντεσπάνι».

Ο κ. Στύλιος μετά το περιστατικό αρκέστηκε σε μια δήλωση. Σύμφωνα με όσα είπε «οι εντάσεις οδηγούν σε λεκτικές αναφορές», σημειώνοντας μάλιστα ότι «προφανώς δεν ήθελα να θίξω την κυρία Κανέλλη», από την οποία ζήτησε συγγνώμη. Ενώ πρόσθεσε ότι «ήταν λάθος η αναφορά στις πρακτικές Κασιδιάρη τις οποίες καταδικάζω».

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα

The post Εκτός κυβέρνησης ο υφυπουργός Παιδείας για την επίθεση στη Λ. Κανέλλη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα