Φτιάξε τον πίνακα των αναμνήσεων σου

10:31 7/11/2014 - Πηγή: iPop

Σου αρέσουν πολύ φωτογραφίες. Τι σύμπτωση και σε εμάς αρέσουν πολύ και έτσι θέλουμε να έχουμε πολλές φωτογραφίες στο σπίτι μας. Επειδή, όμως, δεν τα πάμε καλά με τις κορνίζες ,θα φτιάξουμε τον πίνακα των αναμνήσεων τον οποίο μπορείς να φτιάξεις μαζί μας και εσύ και να τον κρεμάσεις σε όποιον τοίχο επιθυμείς για να τον κάνεις να φαίνεται πιο όμορφο.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις τον πίνακα των αναμνήσεων;Δύο μεγάλες τάβλεςΜαύρη μπογιάΠινέλοΣύρμα χοντρόΤρυπάνιΜικρά μεταλλικά πιαστράκιαΟύπα τοίχουΦωτογραφίεςΓυαλόχαρτοΠώς θα φτιάξεις τον πίνακα των αναμνήσεων;Ξύσε τις τάβλες με το γυαλόχαρτο
για να φύγουν οι περιττές ακίδες που μπορεί να έχει επάνω του το ξύλο.Βάψε τις τάβλες με το μαύρο χρώμα και άσε τες να στεγνώσουν καλά.Κάνε τρύπες στα ίδια σημεία στις τάβλες σου από τα οποία θα περάσεις και θα δέσεις καλά το σύρμα.Κρέμασε τις φωτογραφίες με τα πιαστράκια και με τα ούπα τοίχου στερέωσε την κατασκευή σου στον τοίχο.Tip!

Μπορείς αντί για χοντρό σύρμα να βάλεις στην κατασκευή σου μεταλλικές στρογγυλές βέργες. Τις οποίες θα συγκρατήσεις περνώντας τες από τις τρύπες που θα κάνεις με τα ξύλα και συμπληρώνοντας σιλικόνη στο εσωτερικό μεταξύ ξύλου και μετάλλου.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

photos:bedroompedia.com

The post Φτιάξε τον πίνακα των αναμνήσεων σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα