Το Face Swap που όλοι περιμέναμε! Η Βασίλισσα Ελισάβετ αλλάζει πρόσωπο με τον Πρίγκιπα George

20:56 20/4/2016 - Πηγή: iPop

Ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 90στά της γενέθλια, ένας χρήστης του Twitter αποφάσισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα Face Swap με πρωταγωνιστές τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα George.

Χιλιάδες χρήστες φυσικά έκαναν retweet το Face Swap, με πολλούς μάλιστα να κάνουν αστεία ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή που κοροϊδεύει τη Βασίλισσα!

Guys, I just faceswapped

the Queen and Prince George. #SCREAMINGpic.twitter.com/gbmDtmC9fh

Jenny (@jennywhojenny) April 19, 2016

Θυμίζουμε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει ανακοινώσει πως θα περάσει τα 90οστά της γενέθλια χωρίς την πλειοψηφία της οικογένειας της καθώς οι περισσότεροι θα πραγματοποιούν βασιλικές υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού του πρώτου φάρου από μία σειρά περισσότερων από χίλιους.

Συγκεκριμένα στην πραγματική ημερομηνία των γενεθλίων της, την Πέμπτη 21 Απριλίου, η βασίλισσα θα έχει στο πλευρό της τον Δούκα του Εδιμβούργου και τον μεγαλύτερο γιο του, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και την Δούκισσα της Κορνουάλης, ενώ στις 2 Ιουνίου που θα γιορταστούν γενέθλια και ενθρόνιση μαζί, θα είναι όλη η οικογένεια.

Photo: RANALD MACKECHNIE/ ROYAL MAIL / GETTY

The post Το Face Swap που όλοι περιμέναμε! Η Βασίλισσα Ελισάβετ αλλάζει πρόσωπο με τον Πρίγκιπα George appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα