Της καψούρας …γιατί να το αρνηθούμε άλλωστε;

23:31 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Εμείς οι άνθρωποι όσο και να θέλουμε να το καμουφλάρουμε είμαστε ρομαντικά όντα τι να κάνουμε! Μια ζωή ψάχναμε το άλλο μας μισό και κατά πάσα πιθανότητα η πλειονότητα από εμάς κατέληγε με μια χυλόπιτα από εδώ μέχρι το φεγγάρι και μια καρδιά big time ραγισμένη! Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ! γιατί πάντα κάνουμε τις χειρότερες επιλογές στα θέματα καρδιάς; Ανάμεσα στον άνθρωπο που μπορεί να μας κάνει σούπερντουπερουαου ευτυχισμένους, εμείς πάντα επιλέγουμε το δύσκολο, αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε, αυτό που μας φτύνει βρε αδερφέ!

Προσωπικά

με έντονο σοκ συνειδητοποίησα ότι πέρασα ένα χρόνο της ζωής μου κυνηγώντας το άπιαστο, ζώντας μέσα στην καταθλιψάρα, ενώ έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω γιατί δεν με ήθελε αυτός ο άνθρωπος και τι μου έλειπε! Ήταν απλό! Δεν με ήθελε γιατί δεν γίνεται να αρέσουμε πάντα σε όλους! Δεν είναι αναγκαίο ότι έκανα εγώ κάποιο λάθος, απλά δεν ήταν meant to be! Και τώρα που την βλέπω την κατάσταση χωρίς να είμαι εμπλεγμένη συναισθηματικά βλέπω με τεράστιο σοκ ότι αυτός ο άνθρωπος δεν με ήθελε γιατί εγώ δεν ήθελα εμένα!

Πως μπορείς να θέλεις να σε αγαπήσει κάποιος αν εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου; Και επειδή η ζωή είναι και λίγο απρόβλεπτη αλλά όμορφη ταυτόχρονα, την ίδια στιγμή που αποφάσισα να κοιτάξω εμένα, να αρέσω σε εμένα και να είμαι καλά μ εμένα, μάντεψε τι; Ο έρωτας μου χτύπησε την πόρτα, και εγώ όχι απλά την άνοιξα αλλά ήθελα να χτυπήσω και το κεφάλι μου στον τοίχο για τον χαμένο χρόνο της ζωής μου!

Το δικό μου ηθικό δίδαγμα από αυτή την ιστορία; Αν θέλεις να σε αγαπήσουν πρέπει να αγαπήσεις ΕΣΥ τον εαυτό σου! Μην περιμένεις να γίνει κάτι και μην γεμίζεις ελπίδες τον εαυτό σου γιατί ο έρωτας είναι κάτι εύκολο! Θέλεις, θέλει και κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σας χωρίσει! Τα άλλα είναι απλά ανασφάλειες και ανεπάρκειες που κρύβεσαι από πίσω τους! Για αυτό πήγαινε σε αυτό που η καρδιά σου χτυπάει σαν ταμπούρλο και όλα είναι εύκολα και μην κολλάς στα μήπως, αν και γιατί!

The post Της καψούρας …γιατί να το αρνηθούμε άλλωστε; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα