Καιρός να αποχαιρετήσεις το iPhone 5C

21:57 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Ακόμη κι αν δεν είσαι ο ίδιος κάτοχος ενός iPhone 5C, σίγουρα το είχες βάλει στο μάτι τον πρώτο καιρό που βγήκε και σκέφτηκες να το αποκτήσεις. Φυσικά, αναφερόμαστε στο πλαστικό μοντέλο της Apple, το οποίο λάνσαρε στα τέλη του 2013 ως μια πιο προσιτή επιλογή iPhone μαζί με το iPhone 5S. Όμως, ήρθε ο καιρός

να αποχαιρετήσεις το iPhone 5C. Σύμφωνα με τη MacRumors, η Apple ετοιμάζεται να διακόψει την παραγωγή του και μέχρι τα μέσα του 2015 να του πούμε, Bye-bye.

Το iPhone 5C ήταν το πρώτο iPhone που ήρθε στον κόσμο της τεχνολογίας, σε μία ποικιλία από ζωντανά χρώματα, πέρα από τα κλασσικά του iPhone, το άσπρο και το μαύρο. Κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και γαλάζιο ήταν τα χρώματα ανάμεσα στα οποία έπρεπε να επιλέξει ο αγοραστής. Και λέμε ήταν γιατί το iPhone 5C θα αποτελεί παρελθόν, σε λίγο καιρό. Το iPhone 5C ήταν το πρώτο πλαστικό iPhone και αυτό ήταν ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά που το έκαναν πιο προσιτό στους αγοραστές, όσον αφορά τη τιμή του. Όμως, το iPhone «ουράνιο τόξο», όπως πολλοί το χαρακτήρισαν, έχει ένα βασικό μειονέκτημα. Δεν περιλαμβάνει αισθητήρα αφής δακτυλικών αποτυπωμάτων ID στο κουμπί Home, το οποίο είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για την χρήση της υπηρεσίας Apple Pay, στην οποία έχει επενδύσει η Apple.

Το iPhone 5C είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην έκδοση των 8GB, όμως έχει βασικές ελλείψεις όσον αφορά τον αισθητήρα TouchID, που έχει και το iPhone 6, το iPhone 6 Plus ακόμη και τα παλαιότερα μοντέλα, iPhone 5S. Οπότε, δύσκολα κάποιος θα το προτιμούσε ανάμεσα στα άλλα μοντέλα της εταιρείας.

Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αν θα συνεχιστεί και η παραγωγή του iPhone 5S, μετά την τεράστια επιτυχία των iPhone 6 και 6 Plus, που υποστηρίζουν την υπηρεσία TouchID.

The post Καιρός να αποχαιρετήσεις το iPhone 5C appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα