Τι θα συζητηθεί στη τηλεδιάσκεψη με τους Θεσμούς -Τα ανοικτά θέματα της αξιολόγησης

21:12 28/5/2016 - Πηγή: iPop

Για το τι θα συζητηθεί στη τηλεδιάσκεψη με τους Θεσμούς την Κυριακή αλλά και τα ανοικτά θέματα της αξιολόγησης που πρέπει να κλείσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας συζητήθηκαν στο Μαξίμου.

Τα θέματα αγκάθια αλλά και τα επόμενα βήματα για την εκταμίευση της δόσης συζητήθηκαν στο Μαξίμου λίγες ώρες πριν την τηλεδιάσκεψη των θεσμών με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Να θυμίσουμε πως προκειμένου να εκταμιευτή η επόμενη δόση υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες όπως τα κόκκινα δάνεια με εγγύηση του Δημοσίου, η

επιστροφή του ΕΚΑΣ αλλά και οι αποκρατικοποιήσεις. Οι επιπρόσθετες ρυθμίσεις, αναλόγως που θα καταλήξουν οι διαβουλεύσεις με τους δανειστές, αναμένεται να προχωρήσουν είτε με ΠΝΠ, είτε και με τροπολογίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Να θυμίσουμε πως στην κοινή συνέντευξη Τύπου των υπουργών Οικονομικών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται αυτή τη στιγμή επί των ανοικτών θεμάτων του ελέγχου την στιγμή που ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Χουλιαράκης, παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένας μεγάλος όγκος «νομοτεχνικών βελτιώσεων», με αρμόδιους παράγοντες να αναφέρουν ότι πρόκειται ακόμα και για αλλαγές σε κάποιες λέξεις που υπάρχουν στους νόμους.

Photo:©INTIMEnews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

The post Τι θα συζητηθεί στη τηλεδιάσκεψη με τους Θεσμούς -Τα ανοικτά θέματα της αξιολόγησης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα