Τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ

16:45 28/5/2016 - Πηγή: iPop

Το μεσημέρι του Σαββάτου συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΝΔ και εξέλεξε τα οκτώ αιρετά μέλη της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

Τα 8 μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ που εκλέχθηκαν σήμερα, Σάββατο, είναι οι βουλευτές Ιωάννης Τραγάκης, Μαρία Σπυράκη, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Γιώργος Βλάχος, ενώ εξωκοινοβουλευτικοί εξελέγησαν οι Σάκης Ιωαννίδης (117 ψήφοι), Στέφανος Σταμούλης (95), Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (94) και Δήμητρα Λυγούρα (93).

Στην συνεδρίαση βάση καταστατικού συμμετέχουν ο πρόεδρος, οι δύο αντιπρόεδροι,

ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ο διευθυντής του κόμματος.

Να σημειωθεί ότι για τους κοινοβουλευτικούς δεν έγινε καταμέτρηση καθώς ήταν 4 υποψήφιοι για 4 θέσεις, ενώ το ψηφοδέλτιο ήταν ένα και πολυσυλλεκτικό.

Νωρίτερα, κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε το αίτημα για εκλογές και αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίρπα «τυχοδιώκτη». Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του σχολίασε τις δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι ζητάει εκλογές για να λύσει το αδιέξοδο του κόμματος του και πως ο λαός θα αφήσει τη ΝΔ για πολλά χ΄ρονια ακόμα στην αντιπολίτευση.

The post Τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα