Διαβάστε την κατάθεση της Amber Heard – «Ο Johnny είναι παρανοϊκός»

20:26 28/5/2016 - Πηγή: iPop

Ότι «ο Johnny είναι παρανοϊκός» δήλωσε στην κατάθεση της Amber Heard στο δικαστήριο όπου η ηθοποιός περιέγραψε τις σκηνές βίας που βίωσε από τον Johnny Depp.

«Ο Johnny με άρπαξε από τους ώμους και με έσπρωξε πάνω στο κρεβάτι, μπλοκάροντας την πόρτα

του υπνοδωματίου. Με άρπαξε από τα μαλλιά και βίαια με πάτησε στο πάτωμα» δήλωσε η Amber Heart ένα μήνα μετά την είδηση ότι το διάσημο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο.

Η ηθοποιός Amber Heard με μόλωπες στο πρόσωπο δήλωσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας τονίζοντας πως «καθ’όλη τη διάρκεια της σχέσης μας ο Johnny με κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά» και ζήτησε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Johnny Depp –τα οποία και κέρδισε.

«Έχω υπομείνει υπερβολική συναισθηματική, λεκτική και σωματική κακοποίηση από τον Johnny. Η συμπεριφορά του υπήρξε θυμωμένη, εχθρική, εξευτελιστική και επιθετική απέναντι μου κάθε φορά που διαφωνούσα ή αμφισβητούσα την εξουσία του», δήλωσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Είναι συχνά παρανοϊκός και χάνει την ψυχραιμία του εύκολα, όταν γίνεται αυτό με τρομάζει, έχει αποδειχθεί πολλές φορές επικίνδυνος για τη ζωή μου. Η σχέση του Johnny με την πραγματικότητα εξαρτάται από το κοκτέιλ από αλκοόλ και ναρκωτικά που τον ορίζει εκείνη τη στιγμή. Έχει παραισθήσεις, πιστεύει πράγματα που τον οδηγούν στη βία. Κάνει κατάχρηση ουσιών και αυτό με κάνει να φοβάμαι για την ασφάλεια μου από εκείνον.

Οι δικηγόροι της Heard, σε επιστολή τους στο δικαστήριο αναφέρουν με λεπτομέρειες δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Το ένα από αυτά ήταν το Δεκέμβριο του 2015 «όταν ένιωσε πραγματικά φοβισμένη και τη ζωή της να κινδυνεύει» και το δεύτερο ήταν το βράδυ της 21ης Απριλίου του 2016, στα 30α γενέθλια της Heard.

«Ο Τζόνι με άρπαξε από τους ώμους και με έσπρωξε πάνω στο κρεβάτι, μπλοκάροντας την πόρτα του υπνοδωματίου. Με άρπαξε από τα μαλλιά και βίαια με πάτησε στο πάτωμα. Ο Τζόνι ούρλιαζε και σαρκαστικά μου ζητούσε να σηκωθώ. Μετά από αρκετά λεπτά, ο Τζόνι συνήλθε αλλά όχι προτού σπάσει τα πάντα γύρω του» περιέγραψε η ηθοποιός για το περιστατικό που διαδραματίστηκε την ημέρα των γενεθλίων της.

Η Heard ανέφερε στις Αρχές ότι είχε να συναντηθεί με τον Depp ένα μήνα προτού εμφανιστεί το περασμένο Σάββατο, 21 Μαΐου. Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με την κατάθεσή της Heard, ήρθε στο σπίτι και πάλι μεθυσμένος και υπό την επήρεια ουσιών γύρω στις 19:15 ενώ εκείνη βρισκόταν με παρέα μεταξύ των οποίων η φίλη της Elizabeth Marz και οι γείτονες Raquel Rose Pennington και Joshua Drew.

Η Heard προσπάθησε να παρηγορήσει τον 52χρονο ηθοποιό για την απώλεια της μητέρας του όταν άρχισε να την κατηγορεί. «Ισχυριζόταν κάτι αναληθές και ξαφνικά η συμπεριφορά του άλλαξε δραματικά. Θύμωσε πολύ». Η Ηeard έστειλε μήνυμα στη γειτόνισσα της για βοήθεια στις 20:06.

«Καθώς ο Τζόνι συνέχιζε να μιλάει ασυνάρτητα και να μου επιτίθεται για κάτι που είχε στο μυαλό του, απαίτησε να καλέσω στο τηλέφωνο τον φίλο μας, Tillet Wright, για να το επιβεβαιώσει», συνεχίζει η Heard στην κατάθεση της.

«Όταν βγήκε ο τηλεφωνητής, ο Johnny άρπαξε το κινητό από το χέρι μου και άρχισε να βρίζει. Ο Johnny πέταξε το τηλέφωνο εκνευρισμένος σαν να παίζει μπέιζμπολ επάνω μου. Μου επιτέθηκε. Ήθελε να δει το πρόσωπο μου, με ρώταγε αν όντως το τηλέφωνο με χτύπησε ή όχι, με κορόιδευε και μετά με τράβηξε από τα μαλλιά καθώς προσπαθούσα να σηκωθώ από τον καναπέ. Φώναζα να καλέσουν την Άμεση Δράση, έλπιζα κάποιος να με ακούσει. Ο Johnny συνέχισε να ουρλιάζει» αναφέρει η Amber Heard στην κατάθεσή της.

The post Διαβάστε την κατάθεση της Amber Heard – «Ο Johnny είναι παρανοϊκός» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα