Τι σκέφτονται οι άνδρες όταν παίρνουν την καθοδική οδό…

23:52 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Κάνε εικόνα: Είσαστε στο κρεβάτι, η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει και ο καλός σου κατεβαίνει… Όσες σκέψεις περνάνε από το δικό σου μυαλό εκείνη τη στιγμή άλλες τόσες περνάνε και από το δικό του μυαλό. Έχεις καθίσει όμως να αναλύσεις τι σκέφτονται οι άνδρες όταν παίρνουν την καθοδική οδό; Μάλλον όχι, γι αυτό καθίσαμε εμείς, κάναμε την έρευνα μας στο αντρικό φύλο και σου παραθέτουμε τις πιο κοινές σκέψεις!

Εδώ είμαστε;

Και όμως, μπορεί εσύ να κατεβαίνεις χαμηλά και να ξέρεις που οδεύεις βρε παιδί μου, να ξεχωρίζει ο μαρκαρισμένος στόχος από χιλιόμετρα αλλά με τους άνδρες τα πράγματα

είναι διαφορετικά! Πρέπει να ψάξουν λίγο παραπάνω –ειδικά αν έχουν μικρή εμπειρία- και να παίξουν με τα κουμπιά σου μέχρι να βρουν τα κατάλληλα για να σε πάνε στο penthouse!

Wow! Ωραία οπτική γωνία!

Ναι ναι ένας άνδρας ενθουσιάζεται υπερβολικά πολύ όταν φτάνει στο υπόγειο… γιατί όπως έλεγε και το άσμα στα υπόγεια είναι η θέα και από όπου αλλού και να κοιτάξει προς το υπόγειο σου, δεν θα μπορέσει να το δει όπως όταν βρίσκεται χαμηλά! Ενώ εσύ τυχερούλα, από όπου και να κοιτάξεις τον θαυμάζεις τον Πύργο του Άιφελ!

Γρατζουνάει!

Μπορεί να είναι η καλύτερη εκδίκηση σου για όλες τις κοκκινίλες που σου έχουν δημιουργήσει τα αξύριστα 3ων ημερών μούσια του αλλά γλυκιά μου φίλη, στο υπόγειο σου κατέβηκε ΚΥΡΙΩΣ για δική σου ευχαρίστηση! Άρα γιατί να του το κάνεις δύσκολο; Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μπορείς να έχεις προνοήσει για μία αποτρίχωση, μία χαλάουα ένα ξύρισμα βρε κορίτσι μου!

Ελπίζω αυτό να το ξεπληρώσει αμέσως μετά!

Και ναι, τίποτα σ αυτή τη ζωή δεν είναι τζάμπα! Όσο εσύ απολαμβάνεις την περιήγηση του καλού σου στο υπόγειο που λέγαμε παραπάνω, εκείνος υποθέτει- ελπίζει- θέλει να πιστεύει πως αμέσως μετά –και εννοούμε ΑΜΕΣΩΣ μετά- εσύ θα αποφασίσεις να κάνεις τη δική σου περιήγηση στον Πύργο του Άιφελ… και δεν θα αρνηθείς να δεις το Παριζιάνικο αξιοθέατο από όλες τις πλευρές του!

Αυτό τώρα ήταν οργασμός;

Το αιώνιο άλυτο μυστήριο που ταλανίζει ΚΑΘΕ άνδρα. Ήταν ή δεν ήταν οργασμός; Αν ήταν θα μου το πει ή θα με αφήσει να παιδεύομαι;

Πόση ώρα πέρασε; Λες να σταματήσω; Λες να θέλει να προχωρήσουμε;

Ναι, οι άνδρες το χρησιμοποιούν σαν εργαλείο χειρισμού και αν περάσει πολύ ώρα πιάνονται και κουράζονται και αναρωτιούνται αν μπορούν να σταματήσουν για να πάρεις εσύ θέση!

Οκ ας κάνουμε τουλάχιστον ένα 69….

Είναι φυσιολογικό να θέλεις ο άνδρας να συνεχίσει να είναι στο υπόγειο, αλλά όπως είπαμε και παραπάνω κουράζεται και θέλει κάποιες εναλλαγές. Αν τουλάχιστον την ώρα που σε ευχαριστούσε έκανες και εσύ το ίδιο γι αυτόν θα το απολάμβανε περισσότερο…. Οπότε ναι, το 69 περνάει ΣΥΝΕΧΕΙΑ από το μυαλό του!

Ωχ πάλι αυτό;!;!

Η απάντηση στο γιατί αυτή η σκέψη… Η άμεση απάντηση ήταν: Γιατί είναι αγγαρεία για τους άνδρες. Τώρα πρέπει να το κάνω αυτό; Είναι η πρώτη σκέψη των ανδρών. Γλυκιά μου, εσύ την έχεις δει ξεναγός στο Παρίσι και κάθε τρεις και λίγο ανεβοκατεβαίνεις στον Πύργο του Άιφελ και αυτός αρνείται να κατέβει στο υπόγειο. Κατάλαβες;;;;; Το βλέπει αγγαρεία!

Ωχ Θεέ μου! Τι ψαρίλα είναι αυτή;

Και πως αποφεύγει την καθοδική βόλτα;;;;;; Μπορεί να σου πει την πιο ηλίθια δικαιολογία όπως «άφησα ξεκλείδωτο το αμάξι»……. Τώρα να πούμε την αλήθεια μας σ αυτό βρε κορίτσια δεν μπορούμε να κακοχαρακτηρίσουμε τον άμοιρο άνδρα… αν η γυναίκα δεν κάνει μπάνιο δεν μπορεί να έχει και πολλές απαιτήσεις.

The post Τι σκέφτονται οι άνδρες όταν παίρνουν την καθοδική οδό… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα