Τι να κάνεις για να πάρεις προαγωγή

20:00 26/9/2014 - Πηγή: iPop

Όλα είναι θέμα θέλησης! Για να μπορείς να καταφέρεις, όμως, τους στόχους πρέπει να παλέψεις για αυτούς! Φυσικά και η ψυχολογία σου παίζει σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των στόχων αλλά και των ονείρων. Θα σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να σταθείς στα πόδια σου να ενισχύεις το «είναι» σου και επιτέλους να μπορέσεις να πάρεις προαγωγή!

Πώς θα πάρεις προαγωγή;Γίνε υπεύθυνος: Για να μπορέσεις να αναδειχθείς στο χώρο της εργασίας θα πρέπει να σε διακρίνει η υπευθυνότητα. Πρέπει να κερδίσεις με αυτό σου το προσόν τους ανωτέρους για να μπορέσουν να σε εμπιστευτούν και να σε βάλουν σε μια πιο υψηλή θέση που
θεωρείς πώς σου αξίζει.Βάλε στόχους: Η σκέψη σου πρέπει να βρίσκεται ακόμα πιο πάνω και από τις ικανότητες σου! Για να κερδίσεις πολλά πρέπει να στοχεύεις σε ακόμα περισσότερα. Μην επαναπαύεσαι και φυσικά μη γίνεσαι ένας μίζερος άνθρωπος που αρκείται στα λίγα.Πάρε πρωτοβουλίες: Πρέπει να έχεις ιδέες και οράματα. Να βλέπεις μπροστά και φυσικά να παίρνεις πρωτοβουλίες! Να αναλαμβάνεις να κάνεις νέα καινοτόμα πράγματα τα οποία θα φέρουν ένα καλύτερο μέλλον στην επιχείρηση που δουλεύεις αλλά και σε εσένα τον ίδιο.Ανέλαβε ευθύνες: Για να μπορέσεις να πάρεις προαγωγή πρέπει να μπορείς να αναλάβεις ευθύνες. Να τολμάς να παρουσιάζεις τις σκέψεις σου και να κάνεις την ανατροπή χωρίς να ακολουθείς μόνο τη γραμμή του καθιερωμένου.

The post Τι να κάνεις για να πάρεις προαγωγή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα