Τι να φας αν έχεις πόνους στο στομάχι

08:31 31/10/2014 - Πηγή: iPop

Το στομάχι σου ήταν πάντα πολύ ευαίσθητο αλλά το τελευταίο διάστημα που το άγχος σου βαράει κόκκινο έχεις πιο έντονους πόνους στο στομάχι από ποτέ. Πονάς το ξέρουμε. Γι’αυτό το λόγο είμαστε εδώ εμείς. Θα σου αποκαλύψουμε ποιες είναι οι μαγικές τροφές που θα διώξουν τους πόνους σου μακριά και θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Τροφές ειδικές για τους πόνους στο στομάχι!Ψωμί ή φρυγανιές: Το ψωμί, όπως και οι φρυγανιές είναι η καλύτερη τροφή για εσένα που υποφέρεις από έντονους πόνους στο στομάχι. Θα απορροφήσει τα περιττά υγρά που βρίσκονται στο στομάχι σου και σου προκαλούν τις ενοχλήσεις
αλλά και την τάση για εμετό.Μπανάνα: Η υπερτροφή που είναι πλούσια σε κάλιο υπόσχεται να σε σώσει από τους πόνους. Η μπανάνα μεταβολίζεται εύκολα από τον οργανισμό και βοηθά να αναπληρωθούν οι ηλεκτρολύτες που έχεις χάσει.Τζίντζερ: Μπορεί στο παρελθόν να σου έχουμε πει ότι το τζίντζερ κάνει για το πονοκέφαλο αλλά αυτή τη φορά θα σου αποκαλύψουμε ότι το τζίντζερ θα σε βοηθήσει πολύ και στο στομαχόπονο. Έχει αντιφλεγμονώδεις αλλά και ηρεμιστικές ιδιότητες και έτσι σου προτείνουμε ή να φας ένα πολύ μικρό κομμάτι του ή να το βράσεις για αρκετά λεπτά, να το σουρώσεις και να το πιεις σε τσάι.

The post Τι να φας αν έχεις πόνους στο στομάχι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα