Οι Βρετανοί δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα τους!

06:01 31/10/2014 - Πηγή: iPop

Μια νέα έρευνα που δημοσίευσε η DailyMail δείχνει ότι οι Βρετανοί δεν ξέρουν τι συμβαίνει γύρω τους και πιο συγκεκριμένα στη χώρα τους. Από το ποσοστό ανεργίας μέχρι το πόσα κορίτσια εφηβικής ηλικίας γεννούν κάθε χρόνο τα έχουν όλα λάθος στο κεφάλι τους. Η έρευνα αυτή θέλει να δείξει πόσο λάθος ενημερωμένοι είναι η Βρετανοί γύρω από ζητήματα που αφορούν τη χώρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι Βρετανοί πιστεύουν ότι το 16% κοριτσιών ηλικίας 15-19 γίνονται μητέρες κάθε χρόνο

ενώ στην πραγματικότητα το ποσοστό φτάνει μόλις το 3%. Οι Βρετανοί επίσης θεωρούν ότι είναι θα ζήσουν περισσότερο, πιστεύοντας ότι ένα παιδί που θα γεννηθεί το 2014 θα ζήσει μέχρι τα 83 ενώ βάσει ερευνών θα φτάσει το πολύ τα 80.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τους Βρετανούς είναι τα μεγάλα ποσοστά μετανάστευσης στη χώρα τους. Οι ίδιοι πιστεύουν ότι το ποσοστό μεταναστών έχει φτάσει το 24% ενώ στην πραγματικότητα δεν ξεπερνάει το 13%. Επηρεασμένοι ίσως από το θέμα των Τζιχαντιστών πιστεύουν ότι 21% των ανθρώπων στη Βρετανία είναι Μουσουλμάνοι ενώ και εδώ το ποσοστό είναι αρκετά μικρότερο, δηλαδή 5%.

Αν και η ανεργία στην Βρετανία έχει μειωθεί αρκετά και φτάνεις μόλις το 7%, οι ίδιοι πιστεύουν ότι το ποσοστό φτάνει το 24%. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με την συμμετοχή των Βρετανών στις εκλογές που οι ίδιοι πιστεύουν ότι το 49% άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα ενώ στην πραγματικότητα το ποσοστό άγγιξε το 66%

Η έρευνα αποδεικνύει ότι οι Βρετανοί δεν είναι σωστά ενημερωμένοι για ότι συμβαίνει στη χώρα τους με αποτέλεσμα να δίνουν σημασία σε θέματα λιγότερης αξίας και να παραμελούν θέματα που θέλουν προσοχή.

The post Οι Βρετανοί δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα τους! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα