Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (28/2/2017)

06:11 28/2/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Το σκηνικό σήμερα θα είναι μπερδεμένο, οπότε φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και να λύνεις άμεσα τα θέματα που προκύπτουν. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε πνίξουν. Πρόσεχε τις επιπολαιότητες και βασίσου στην σωστή οργάνωση για να ανταπεξέλθεις στην έντονη πίεση. Μην εκνευρίζεσαι γιατί αυτό δε θα σε οδηγήσει πουθενά. Με ψυχραιμία και υπομονή όλα τα σχέδιά σου θα πραγματωθούν κι εσύ θα ξεκουραστείς ψυχολογικά.

Ταύρος

Σήμερα εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας για να περάσεις ευχάριστα. Έχεις ωραία διάθεση και αυτό το εκπέμπεις έντονα στους γύρω σου. Πρόσεχε λίγο σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι

να πάρεις. Για τις όποιες ενέργειές σου μην βιαστείς να κάνεις κάτι και δώσε χρόνο στα πράγματα. Με υπομονή και σωστή διαχείριση να είσαι βέβαιος ότι θα φτάσεις στον δρόμο της επιτυχίας.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας είναι υπέρ σου, ώστε να δεις καθαρά τα πράγματα. Πάρε το χρόνο σου και κάνε σχέδια για το μέλλον. Επιδίωξε όσο γίνεται να κινείσαι με πρόγραμμα και να είσαι ρεαλιστής για να μην οδηγηθείς σε μπερδεμένες καταστάσεις.

Καρκίνος

Σήμερα βρες χρόνο να λύσεις όλες σου τις υποθέσεις για να είσαι πιο άνετος αργότερα. Δράσε άμεσα, πάρε αποφάσεις και λύσε τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο έγκαιρα. Βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου και τις υποχρεώσεις σου και ζήτα την βοήθεια από τα σωστά άτομα για να οδηγηθείς στην επιτυχία. Μην φοβάσαι να εμπιστευθείς τη γνώμη τους και θα δεις ότι θα σε βοηθήσουν να πράξεις σωστά. Απρόοπτες εξελίξεις θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Λέων

Βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου και με σωστές κινήσεις λύσε τα θέματά σου. Όσο αφήνεις τα ζητήματα να αυξάνονται χάνεσαι και μπλοκάρεις. Προσηλώσου σε ένα θέμα κάθε φορά και θα δεις πως έτσι όλα θα μπουν σε σειρά. Μην ξεχνάς να είσαι ήρεμος σε κάθε περίσταση και να δρας με γνώμονα τη λογική για να μη μπλεχτείς σε καταστάσεις που αργότερα θα μετανιώνεις.

Παρθένος

Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα που είτε σε απασχολούν από καιρό είτε θα προκύψουν σήμερα. Έχοντας ξεπεράσει λοιπόν τα εμπόδια θα καταφέρεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου και νέα ξεκινήματα. Οι πλανήτες και κατ’ εξοχήν η Σελήνη που θα κινείται στο ζώδιο του Κριού, θα σε βοηθήσουν να γευτείς την επιτυχία των κόπων σου. Μη διστάζεις να συζητάς τα θέματά σου και να παίρνεις την γνώμη των φιλικών σου προσώπων.

Ζυγός

Σήμερα θα πιεστείς αρκετά από διάφορες υποθέσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο. Φρόντισε να μην επηρεαστείς και πτοηθείς από τις σημερινές δυσκολίες. Αν χειριστείς σωστά τα πράγματα, ξέρεις ότι είσαι ικανός να τακτοποιήσεις ό,τι προκύψει. Κινήσου λοιπόν με μεθοδικότητα και προσοχή και όλα θα γίνουν όπως τα έχεις στο μυαλό σου.

Σκορπιός

Έχεις κοπιάσει πολύ μέχρι τώρα και για πολλά ζητήματα, αλλά μην πτοείσαι. Αν συνεχίσεις την πορεία που έχεις χαράξει θα φέρεις εις πέρας τα σχέδιά σου και θα ανταμειφθείς στο έπακρο. Σύντομα θα δικαιωθείς για όλες αυτές τις προσπάθειες και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις την επιτυχία σου.

Τοξότης

Σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για συζητήσεις με τους γύρω σου, γιατί θα προκληθούν εντάσεις και προστριβές. Αποστασιοποιήσου επομένως και μην πιέζεις καταστάσεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι υψηλή. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς, περιποιήσου τον εαυτό σου και κάνε πράγματα που θες και σε ευχαριστούν.

Αιγόκερως

Το τοπίο σήμερα θα είναι πιο ξεκάθαρο, κάτι που θα συμβάλλει στο να διευθετήσεις κάποια θέματα. Δες τα πράγματα με λογική και ψυχραιμία και τακτοποίησε τις υποθέσεις σου στην ώρα τους. Κράτα κάποια απόσταση από τους γύρω σου για να αποφύγεις εντάσεις, και λύσε μόνος σου τα θέματά σου. Μπορεί να χρειάζεσαι την γνώμη φιλικών προσώπων, αλλά καλό θα ήταν να εμπιστευθείς τη δική σου κρίση.

Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και εγρήγορση για να μην σε πνίξει το άγχος και τα προβλήματα. Τα πράγματα θα είναι αρκετά πιεστικά και ψυχοφθόρα, οπότε φρόντισε με τη διορατικότητά σου να προλαβαίνεις τις εξελίξεις. Η ημέρα απαιτεί γρήγορες αποφάσεις και περισσότερη δουλειά για να ανταπεξέλθεις στις περιστάσεις. Εμπιστεύσου όμως τις δυνάμεις σου γιατί σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις.

Ιχθείς

Διατήρησε την ψυχραιμία και την συγκέντρωσή σου για να τα βγάλεις πέρα με τα σημερινά δεδομένα. Ορισμένα σχέδιά σου ίσως δεν έχουν την κατάληξη που περίμενες, αλλά μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε να προσπαθείς και με λίγη υπομονή τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Μελέτησε τι δεν πήγε καλά, μάθε από τα λάθη που έκανες και σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις σου πιο σωστά.

Διαβάστε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (28/2/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα