Μ’ αυτά τα tips ο σκύλος σου δεν θα βαριέται μόνος στο σπίτι

20:50 27/2/2017 - Πηγή: iPop

Το ν’ αφήνεις τον σκύλο σου μόνο του στο σπίτι είναι στενάχωρο και η φάτσα του σκύλου σου όταν είσαι στην πόρτα κι ετοιμάζεσαι να φύγεις κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση!

Επειδή, όμως, δεν γίνεται φυσικά να παίρνεις τον σκύλο σου παντού μαζί σου, θα πρέπει να κάνεις τη διαμονή του στο σπίτι όσο πιο διασκεδαστική γίνεται!

Κρύψε λιχουδιές στο σπίτι

Πριν κλείσεις την πόρτα πίσω σου, κρύψε 5-6 λιχουδιές σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Προσοχή! Οι κρυψώνες θα πρέπει να είναι αρκετά δύσκολες ώστε να αποτελέσουν μια πρόκληση για τον σκύλο σου, αλλά και τόσο εύκολες ώστε να μπορέσει να

τις βρει! Σημεία όπως πίσω από πόρτες και δίπλα από αντικείμενα τα οποία μετακινούνται εύκολα είναι ιδανικά.

Δώσε του πρόσβαση σε παράθυρο

Μην αφήσεις τον σκύλο σου κλεισμένο σ’ έναν χώρο χωρίς παράθυρο. Σκέψου απλά πόσο άσχημα θα ένιωθες εσύ! Ένα παράθυρο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον σκύλο σου να παρατηρήσει τον έξω κόσμο και τους περαστικούς ώστε να του αποσπαστεί η προσοχή και να μην νιώθει συνεχώς μόνος.

Αφιέρωσέ του χρόνο πριν φύγεις

Φυσικά είναι πολύ σημαντικό να έχεις περάσει λίγο χρόνο με τον σκύλο σου πριν τον αφήσεις για ώρες μόνος του. Μια βόλτα, λίγο παιχνίδι στον κήπο ή μέσα στο σπίτι μπορούν να του αλλάξουν πραγματικά την ημέρα και να κάνουν τη διαμονή του στο σπίτι χωρίς παρέα πιο εύκολη υπόθεση.

The post Μ’ αυτά τα tips ο σκύλος σου δεν θα βαριέται μόνος στο σπίτι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μ’ αυτά τα tips ο σκύλος σου δεν θα βαριέται μόνος στο σπίτι,