Νέα πυρά Akıncı κατά Αναστασιάδη: «Μιλάει με απαράδεκτο τρόπο»

19:49 27/2/2017 - Πηγή: iPop

Τα πυρά του για ακόμα μια φορά εναντίον του προέδρου Αναστασιάδη εξαπέλυσε ο Τουρκύπριος ηγέτης, Mustafa Akıncı, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα η οποία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο κ. Akıncı κατηγόρησε τον κ. Αναστασιάδη ότι μιλάει με «απαράδεκτο τρόπο» μετά από τις προσπάθειες οι οποίες έχουν γίνει τους τελευταίους 22 μήνες, ενώ υποστήριξε πως το δημοψήφισμα

στην Τουρκία δεν σχετίζεται με τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Ο Τουρκύπριος ηγέτης ανέφερε ακόμα ότι η Τουρκία δεν έχει ζητήσει καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαδικασία μετά την απόφαση της κυπριακής Βουλής για το ενωτικό δημοψήφισμα. Ο ίδιος μάλιστα παρατήρησε ότι δεν γίνονται προσπάθειες ακύρωσης της απόφασης.

Κάθε μέρα που περνά η εξεύρεση λύσης καθίσταται όλο και πιο δύσκολη και παρά τις εποικοδομητικές προσπάθειες της τουρκοκυπριακής πλευράς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, υπάρχει μια διάθεση υποτίμησης της

Απ’ την πλευρά του ο Κύπριος αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σημείωσε ότι ο κ. Αναστασιάδης «είναι έτοιμος ακόμη και αύριο να επαναρχίσουν οι συνομιλίες», συμπληρώνοντας πως τουρκικά εσωτερικά θέματα έχουν επηρεάσει τα μέγιστα, «να μην πω πλήρως, και τις εξελίξεις στο τραπέζι των συνομιλιών».

The post Νέα πυρά Akıncı κατά Αναστασιάδη: «Μιλάει με απαράδεκτο τρόπο» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα