Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (2/12/2016)

06:00 2/12/2016 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα μην αφήσεις να σε παρασύρουν απαισιόδοξες σκέψεις, αλλά με την νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υπάρχουσες εκκρεμότητες που σε κυνηγούν. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις που δεν περνούσαν καν από το μυαλό σου.

Ταύρος

Θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σήμερα κάποια σχέδια που έμεναν παγιωμένα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν ιδιαίτερα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και

όχι βιασύνη θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν.

Δίδυμοι

Σήμερα έχεις πολλές εκκρεμότητες και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και ηρεμήσεις. Με λίγη ψυχραιμία μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Με την νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω από σήμερα και στο εξής κάνε υπομονή, εργάσου σκληρά και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Καρκίνος

Σήμερα το άγχος και η ένταση φτάνουν στο απώτερο σημείο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε φέρνουν στα όριά σου. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα.

Λέων

Η σημερινή Παρασκευή με την νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω είναι μια μέρα που σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα και έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Παρθένος

Εάν είσαι Παρθένος σήμερα με την νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τις πράξεις σου. Μην απογοητεύεσαι και μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά αλλά και στα θετικά που έχεις πετύχει μέσα από τις κινήσεις σου.

Ζυγός

Η σημερινή Παρασκευή θα φέρει για εσένα εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου, όμως, προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Σκορπιός

Σήμερα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις σε αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, οπότε θα νιώσεις ανακούφιση ειδικά με κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά είναι κατάλληλη μέρα, για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

Τοξότης

Με τον Ερμή σήμερα να αποχωρεί από το ζώδιό σου και να επισκέπτεται τον Αιγόκερω, κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν και δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα που αφορούν το παρελθόν σου. Μην κάνεις το λάθος να τα χάσεις και μην απομονωθείς. Εξάλλου, μπορείς να αξιοποιήσεις την θετική επίδραση του Ερμή που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιό σου και θα σε ευνοήσει να κινηθείς δυναμικά για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Προσοχή στη βιασύνη και τον παρορμητικότητα που μπορεί να γίνουν κακοί σύμβουλοι.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα και μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Από τη μεριά σου πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς.

Ιχθείς

Σήμερα σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος. Από την άλλη όμως, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Διαβάστε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (2/12/2016) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα