Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (19/7/2017)

07:37 19/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν που θα σου δώσουν πολύ χαρά. Θα είναι ένα ευχάριστο διάστημα που μπορείς να χαλαρώσεις για λίγο και να ανακτήσεις δυνάμεις. Πολύ σύντομα θα ξαναχρειαστεί να μπεις στη μάχη, αλλά αυτή τη φορά καταναλώνοντας πολύ λιγότερες δυνάμεις. Άλλωστε, ξέρεις πια πώς να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα ευνοεί μπερδέματα και εντάσεις που σχετίζονται με λόγια και συζητήσεις. Καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από οτιδήποτε δε σε αφορά άμεσα καθώς έχεις πολλές πιθανότητες να βγεις εκτεθειμένος. Να ξέρεις ότι δεν θα

είναι δύσκολο να παρεκκλίνεις και να χάσεις την ψυχραιμία σου. Για αυτό κράτα την πληροφορία αυτή στο νου σου και λειτούργησε όσο πιο αθόρυβα και ήρεμα μπορείς σήμερα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, έφτασε η ώρα που θα μπορέσεις επιτέλους να διευθετήσεις θέματα της καθημερινότητας, τα οποία καιρό τώρα δεν μπορούσες να τακτοποιήσεις. Πάρε το χρόνο σου και βάλε το καθετί στη θέση του όπως εσύ ξέρεις. Να είσαι σίγουρος ότι η ικανότητά σου αυτή θα αναγνωριστεί και από τους γύρω σου. Διατήρησε χαμηλό προφίλ και μεθοδικότητα για να είσαι αποτελεσματικός.

Καρκίνος

Όλα τα θέλεις και με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένος, αγαπητέ Καρκίνε. Διανύεις μια περίοδο που δεν μπορείς να απολαύσεις την καθημερινότητα, την παρέα των φίλων σου , τη δουλειά σου. Έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια και αν δεν τα κατακτήσεις δεν θα σταματήσεις. Όμως, μέχρι τότε πρέπει να συνεχίσεις να ζεις και να χαίρεσαι αυτά που έχεις, απολαμβάνοντας την ομορφιά της απλότητας. Χαλάρωσε λίγο και μετρίασε το πάθος αυτό προκειμένου να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, μια αφορμή θα βρεθεί για να ξεσπάσει το ηφαίστειο που κρύβεις μέσα σου. Παρά τη γενικότερη στάση σου, θα σου δοθεί το έναυσμα να εκφράσεις πικρία για κάτι που θα σε ενοχλήσει και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ άσχημα. Μήπως πρέπει να συγκρατηθείς και να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί; Έτσι κι αλλιώς μια τέτοια συμπεριφορά δεν σε βοηθάει. Αντίθετα, σε εκθέτει και χαλάει την εικόνα σου. Σύντομα, βέβαια, τα πράγματα θα γίνουν πιο ευνοϊκά για σένα και θα δεις την ίδια κατάσταση που σε στενοχώρησε με άλλο μάτι.

Παρθένος

Απρόοπτα και ξαφνικά γεγονότα θα σου χαλάσουν τον προγραμματισμό σήμερα, φίλε Παρθένε. Προσπάθησε να είσαι προετοιμασμένος για να αντιδράσεις άμεσα σε ό,τι προκύψει χωρίς καθυστερήσεις και χρονοτριβές. Η προσαρμοστικότητά σου θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τα πλάνα σου παρ’ όλο που θα καταβάλεις προσπάθεια και αρκετή ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Δέξου με ενθουσιασμό οποιαδήποτε βοήθεια σου έρθει από τρίτους.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, έχεις περάσει ένα ταραχώδες διάστημα με πολλά θέματα που ζητούσαν την προσοχή και την ενέργειά σου. Οι ρυθμοί πλέον χαλαρώνουν λίγο και τα προβλήματα επιλύονται. Θα έχεις την δυνατότητα να στραφείς λίγο στα οικεία σου πρόσωπα αφιερώνοντας το χρόνο σου και βρίσκοντας πράγματα να κάνετε από κοινού σε ένα χαρούμενο κλίμα. Ιεράρχησε με σοβαρότητα τις ανάγκες σου και διαχειρίσου σωστά τον πλούτο σου.

Σκορπιός

Τα πράγματα εξελίσσονται με ένα τρόπο που δεν μπορείς να φανταστείς και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και σύγχυση. Καλό είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να αποφύγεις αναλυτικές συζητήσεις με τρίτους. Μοιάζεις να είσαι προσκολλημένος στις απόψεις σου και δεν δέχεσαι εύκολα μια διαφορετική γνώμη. Μπορείς να γίνεις περισσότερο διαλλακτικός, γεγονός που θα εκτιμήσεις στο μέλλον.

Τοξότης

Η περίοδος αυτή κυλάει με ομαλούς ρυθμούς ,αγαπητέ Τοξότη και οι εξελίξεις προχωρούν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Μην φανείς ανυπόμονος και προσπαθήσεις να πιέσεις τις καταστάσεις. Τα πράγματα θέλουν ένα συγκεκριμένο χρόνο να εξελιχθούν και για αυτό άφησέ τα να προχωρήσουν όπως πρέπει. Εκκρεμότητες που ,ίσως, προκύψουν θα έχεις το χρόνο να τις διευθετήσεις σε μεταγενέστερο χρόνο με άνεση.

Αιγόκερως

Είσαι αρκετά κουρασμένος από την καθημερινότητά σου καθώς και από τα δεδομένα που επικρατούν γύρω σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Θέλεις να αλλάξεις την κατάσταση και αυτό σε βάζει σε μια διαδικασία να ονειρεύεσαι το μέλλον και να θέλεις να ξεφύγεις εδώ και τώρα. Το αποτέλεσμα είναι να χάνεις την αίσθηση του χρόνου και να μένεις αμέτοχος στα γεγονότα. Πρόσεξε τη στάση σου και δείξε υπομονή. Μείνε εδώ, βάλε πρόγραμμα και σύντομα θα μπορέσεις να αλλάξεις τα πράγματα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις κουραστεί αρκετά και έχεις φτάσει πολύ κοντά στο στόχο σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να βρεις το χρόνο να ανασυνταχθείς προκειμένου να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να βάλεις τα ανοιχτά θέματα σε μια σειρά. Κινήσου με μεθοδικότητα και πολύ σύντομα θα γευτείς τους καρπούς των πράξεών σου.

Ιχθείς

Αλλαγές αναμένονται για εσένα, φίλε Ιχθύ. Θα προκύψουν ως αποτέλεσμα ενός απρόβλεπτου γεγονότος που θα σε χαροποιήσει και θα σε προβληματίσει. Μην αφήσεις το φόβο να σε καθοδηγήσει. Τα αποτελέσματα είναι μόνο ευεργετικά για εσένα και θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα. Νέα δεδομένα θα υπάρξουν πια στη ζωή σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (19/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα