Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (12/4/2017)

06:36 12/4/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν θετικά και σε βοηθούν να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και με αποφασιστικότητα να κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να δεις τις επιδιώξεις σου να πραγματοποιούνται. Μια γνωριμία του παρελθόντος με ένα πολύ ισχυρό άτομο, θα σε βοηθήσει τώρα να εξελιχθείς και να φτάσεις στην απόλυτη επιτυχία.

Ταύρος

Έχεις χαράξει μια ορθή και αποτελεσματική πορεία προς την υλοποίηση των στόχων σου, οπότε δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε επηρεάσουν και να παρεκκλίνεις από αυτή. Έχε εμπιστοσύνη στην κρίση και τις δυνατότητές σου, και

θα δεις ότι στο τέλος δε θα διαψευσθείς για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σου.

Δίδυμοι

Τα πράγματα στη ζωή σου δεν εξελίσσονται όπως τα υπολόγιζες, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψεις να σε πτοήσει αυτό. Κάνε υπομονή και με ψυχραιμία θα συντονιστείς με τα νέα δεδομένα και θα προγραμματιστείς εκ νέου, ώστε να υλοποιήσεις όνειρα και επιδιώξεις σου. Προτίμησε να δουλέψεις μόνος σου και να αποφύγεις να αποκαλύψεις τις ιδέες σου, γιατί ίσως αυτοί που δείχνουν ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, έχουν άλλες προθέσεις στην πραγματικότητα.

Καρκίνος

Σήμερα οι εξελίξεις θα κινούνται με μεγάλη ταχύτητα κι εσύ θα βγεις εντελώς εκτός προγράμματος. Είναι λογικό να αποσυντονιστείς και να χάσεις τον έλεγχο, αλλά μην επιτρέψεις να επηρεαστείς πολύ. Να είσαι προσγειωμένος και να ελίσσεσαι έξυπνα, ώστε να ανταπεξέλθεις στη νέα πραγματικότητα. Ξέρεις ότι έχεις τη δυνατότητα να τα καταφέρεις, οπότε μην το βάζεις στιγμή κάτω.

Λέων

Τα σχέδιά σου σήμερα θα συναντήσουν εμπόδια και το γεγονός ότι αργεί έτσι η υλοποίησή τους, σε εκνευρίζει πολύ. Πρόσεχε πολύ όμως, γιατί τα νεύρα σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις και η ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν αυτές, να είναι ανεπανόρθωτη. Συνεπώς, φρόντισε να μείνεις ήρεμος και λογικός, ώστε να κάνεις τι σωστές κινήσεις και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Παρθένος

Η πίεση του τελευταίου διαστήματος σε έχει εξουθενώσει ψυχικά και σωματικά και κυρίως έχει θολώσει την κρίση σου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχεις πάρει λάθος αποφάσεις και να έχεις βρεθεί τώρα σε αδιέξοδο. Βρες λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσεις πού βρίσκεσαι και υιοθέτησε νέα στρατηγική, ώστε να επανορθώσεις για ό,τι έχουν προκαλέσει οι απρόσεκτες ενέργειές σου.

Ζυγός

Σήμερα θα επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή σου, λόγω των ραγδαίων αλλαγών κι εσύ θα είσαι εξαιρετικά νευρικός και κυκλοθυμικός. Μην απελπίζεσαι και κυρίως μην το βάζεις κάτω. Επιστράτευσε την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό σου και θα δεις ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα.

Σκορπιός

Από σήμερα και στο εξής θα μπορείς να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Έχεις κοπιάσει πολύ στο παρελθόν και τώρα είναι η στιγμή να ανταμειφθείς για όλα. Όλο αυτό θα σου δώσει μεγάλη ηθική ικανοποίηση και χαρά, ώστε με αισιοδοξία να επιχειρήσεις νέα ξεκινήματα.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις και κινδύνους, συνεπώς φρόντισε να είσαι προσγειωμένος και πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, ώστε να βγεις αλώβητος από όλο αυτό. Σε κάθε δυσκολία που θα αντιμετωπίσει

Αιγόκερως

Η ημέρα προβλέπεται εξαιρετικά αισιόδοξη και εποικοδομητική, με εσένα να είσαι υπερδραστήριος και πολύ δυναμικός. Θα πάρεις σημαντικές για το μέλλον σου πρωτοβουλίες και θα φέρεις τις συνθήκες της ζωής σου στα μέτρα σου, ώστε να πετυχαίνεις εύκολα ό,τι βάζεις στόχο.

Υδροχόος

Στη ζωή σου υπάρχουν πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε δυσαρεστούν πολύ. Σήμερα που έχεις την εύνοια της τύχης, προσπάθησε να κάνεις όλες τις απαραίτητες αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε πτοήσει.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί σημαντικές αποφάσεις ή αναθεωρήσεις μεθόδων, οπότε κινήσου με τους ίδιους ρυθμούς με πριν, εφόσον ξέρεις ότι είχαν αποτέλεσμα. Επίσης, μην προβαίνεις ακόμη στο σχεδιασμό νέων στόχων και προτίμησε να ολοκληρώσεις ημιτελή σχέδια του παρελθόντος.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (12/4/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα