Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (9/8/14)

09:31 9/8/2014 - Πηγή: iPop
ΚΡΙΟΣ

ντονη ημέρα που φέρνει ανάμικτα αποτελέσματα. Έχετε δει κάποια δραστηριότητα, ειδικά όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, αλλά παράλληλα βιώσατεσυγκρούσεις και αντίσταση. Η τάση αυτή μπορεί να μην έχει ξεπεραστεί, αλλά τουλάχιστον τώρα είναι περισσότερο προς όφελός σας. Οι κινήσεις που γίνονται από εργοδότες και συνεργάτες σας φαίνεται να είναι θετικές και αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης εκεί που εργάζεστε, οι άλλοι θα είναι επιτέλους έτοιμοι να μοιραστούν το φορτίο μαζί σας. Είναι αλήθεια ότι από εδώ και πέρα, μόνο η ομαδική δουλειά μπορεί να φέρει

αποτελέσματα. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να επιχειρήσετε κάτι σε ομαδικό επίπεδο και ακόμη και μικρή πρόοδος μπορεί να θεωρηθεί καλό σημάδι για μελλοντικές επιτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα, σηματοδοτεί μια πιο ελαφριά και χαρούμενη περίοδο για εσάς. Ίσως υπάρχει ένας έρωτας που σας γεμίζει με ενθουσιασμό για τη ζωή ή ίσως ξεκινά μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για εσάς. Ό,τι κι αν είναι, το σίγουρο είναι ότι θα βγείτε κερδισμένοι όταν δεν αφήνετε έξω από τη ζωή σας τον έρωτα και την ψυχαγωγία . Μπορεί να νομίζετε ότι ο μοναδικός τρόπος για να λύσετε ένα πρόβλημα ή να τα βγάλετε πέρα με μια απαιτητική εργασία είναι να βάλετε το κεφάλι κάτω και να επιμένετε έως ότου τα καταφέρετε. Στην πραγματικότητα, αν αφήσετε τη χαρά σας ελεύθερη και βγάλετε τον εαυτό σας από το ζυγό, θα διατηρήσετε την ενέργεια και τη ζωηράδα σας και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όταν επικρατεί η αρμονία στη ζωή σας, τότε παραφυλά η επιτυχία . Μπορεί να σας γίνει μια πολύ καλή προσφορά, να δέσετε μιασυμφωνία ή να ανακαλύψετε τα αληθινά γεγονότα γύρω από μια υπόθεση που καλύπτονταν από ομίχλη. Παράλληλα, βέβαια, μην ξεχνάτε ότι πρέπει να επεμβαίνετε και να χρησιμοποιείτε τις ευνοϊκές επιρροές με δραστήριο τρόπο. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να θέσετε μια καλή ιδέα σε υποψήφιους χρηματοδότες ή συνεργάτες. Είναι μια εξαιρετική περίοδος επίσης να βάλετε τέλος σε μια διαμάχη και να έρθετε ξανά κοντά με ανθρώπους που έχετε χάσει επαφή μαζί τους. Είναι πολύ σημαντικό όμως να ακούτε τους άλλους σε αυτά που έχουν να σας πουν. Θα πρέπει να χτιστούν γέφυρες και από τις δύο μεριές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα πιθανόν αισθάνεστε ηττημένοι από τα γεγονότα και τις συνθήκες και παράλληλα θεωρείτε ότι κουβαλάτε όλο το βάρος των ευθυνών, ειδικά όσο αφορά το σπίτι και τηνοικογένεια . Μπορείτε όμως να αναθαρρήσετε γιατί υπάρχει ένα άνοιγμα στα σκοτεινάσύννεφα που βλέπετε στον ουρανό. Το άνοιγμα αυτό μπορεί να έχει τη μορφή βοήθειας που θα έρθει από ένα μέλος της οικογένειας, κάποια χρήματα που δεν περιμένατε ή μια εξέλιξη που αλλάζει την πορεία μιας κατάστασης. Είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές μπαίνετε σε ένα τούνελ και δεν μπορείτε να δείτε πέρα από αυτό. Αυτό σε συνδυασμό με την υπέρμετρη περηφάνια σας, μπορεί να σας εμποδίσει από το να ξεφύγετε ή να αρπάξετε μια ευκαιρία όταν παρουσιαστεί. Πολεμήστε αυτές τις αρνητικές τάσεις και αν δείτε μια πόρτα να ανοίγει, έστω και μια χαραμάδα, σπρώξτε την με δύναμη να ανοίξει.

ΛΕΩΝ

Αυτή την ημέρα ίσως επιλέξετε να κάνετε μια κίνηση προς τη μεριά του/της συντρόφου σας. Μπορεί να υπάρχει ένα μυστικό που έχετε κρατήσει κρυφό από τον/την σύντροφό σας και έχετε αποφασίσει να αποκαλύψετε αυτή την εβδομάδα. Η αποκάλυψη δεν είναι κάτι που θα βλάψει τον/την σύντροφό σας, όλο αυτό το διάστημα όμως κρατούσατε το θέμα κρυφό. Η αποκάλυψη μπορεί να σας ελευθερώσει μια για πάντα. Στον εργασιακό τομέα, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε, μην στενοχωρηθείτε και μην χάσετε το θάρρος σας, γιατί αυτό θα σας κάνει απρόσεκτους και έτοιμους να διαπράξετε λάθη . Στην αγάπη, ακόμη και αν η μοίρα βάλει κάποιο γοητευτικό άτομο στο δρόμο σας, το πιθανότερο είναι ότι θα το διώξετε. Μερικές φορές περιμένετε τόσα πολλά από τους άλλους, που αν δεν τα κάνουν, πιστεύετε πως είναι αδιάφοροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθώς σπάνια τραβάτε την προσοχή στα ταλέντα σας, συχνά περνάτε απαρατήρητοι, κάτι που αποτελεί αδικία. Ευτυχώς, η αυτοπεποίθηση θα επιστρέψει και θα μπορείτε να δείξετε τις φιλοδοξίες και τις ικανότητές σας στους άλλους. Είναι πιθανό να σας συζητηθεί να αναλάβετε έναν πιο σημαντικό ρόλο στο χώρο της δουλειάς ή να πάρετε κάποιες κρίσιμες αποφάσεις στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή . Γενικά, σας δίνεται η ευκαιρία να σημειώσετε πρόοδο, γι” αυτό κάντε εκείνο το τηλεφώνημα, βρεθείτε στο σωστό μέρος και κάντε τη σωστή κίνηση. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Παράλληλα, τώρα μπορείτε πιο εύκολα να δείξετε την αγάπη σας στο πρόσωπο που έχετε στην καρδιάσας. Αν είστε ελεύθεροι, είναι η ιδανική μέρα για να κλείσετε ραντεβού ή να οργανώσετε μια έξοδο με φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα σας ευνοεί επιτρέποντάς σας να αδράξετε την ευκαιρία τόσο στον έρωτα όσο και σε κάθε άλλο τομέα της ζωής σας. Πριν όμως ριχτείτε στη δράση, σκεφτείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε περισσότερο. Παρά τη φύση και τον αριθμό των προβλημάτων σας, να έχετε μια ατάραχη και θαρραλέα στάση. Πάρτε τα προβλήματάσας γι’ αυτό που είναι πραγματικά, δηλαδή, όχι ως καταστροφές, αλλά ως προκλήσεις που ηζωή φέρνει στο δρόμο σας για να ανταποκριθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ανησυχείτε για ένα θέμα σχετικά με το σπίτι ή ένα κτηματομεσιτικό ζήτημα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με αυτό σοβαρά. Μπορεί η υπόθεση να μην είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζετε, αλλά το γεγονός ότι σας αγχώνει σε τέτοιο βαθμό δείχνει ότι δεν πρέπει να το αγνοήσετε. Για μερικούς από εσάς, το θέμα μπορεί να είναι καθαρά πρακτικό, να πρέπει για παράδειγμα να γίνει μια βελτίωση ή επισκευή στο σπίτι, ενώ για άλλους μπορεί να είναι πιο προσωπικό. Ίσως ένα πρόσωπο συμπεριφέρεται περίεργα τελευταία ή οι πληροφορίες που δέχεστε είναι αντιφατικές. Δεν υπάρχει λόγος όμως για πανικό. Κάντε τις έρευνες που χρειάζονται πάνω στο θέμα που σας απασχολεί και αποκτήστε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαδραματίζονται σημαντικές αστρολογικές εξελίξεις αυτή τη στιγμή που έχουν πολύ θετική επίδραση στη ζωή σας. Ακόμη και μικρές αλλαγές μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Μια καλή οικονομική συμβουλή, ένα δείγμα επιβεβαίωσης της δουλειάς σας στο χώρο όπου εργάζεστε ή άλλου είδους υποστήριξη, είναι αρκετά για να σας χαρίσουν μεγαλύτερηελπίδα και θάρρος για το μέλλον . Μόλις αισθανθείτε δυνατοί και έχετε «φορτίσει τις μπαταρίες σας» τακτοποιήστε εκείνο το θέμα που δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε το βράδυ. Ο μεγαλύτερος από τους φόβους σας φαίνεται να είναι το ενδεχόμενο να χάσετε τη δουλειά σας ή μπορεί να ανησυχείτε υπερβολικά για ένα επαγγελματικό σχέδιο. Ακόμη κι αν στα χαρτιά όλα φαίνονται να είναι μια χαρά, εσείς εξακολουθείτε να έχετε ένα φόβο. Ηρεμήστε και οργανωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν χρειάζεστε ενθάρρυνση προκειμένου να κάνετε μια σοβαρή δέσμευση ή να κάνετε ένα βήμα που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωήσας, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν για να το επιχειρήσετε. Η ημέρα σας ευνοεί, θέτοντας τα θεμέλια για ανάπτυξη και επιτυχία, ειδικά σε ό,τι αφορά μακροπρόθεσμα σχέδια . Περάσατε μια αρκετά ταραγμένη περίοδο προσπαθώντας να προσαρμοστείτε στα γεγονότα τους τελευταίους μήνες, αλλά όταν ταάστρα είναι με το μέρος σας, μπορείτε να επιχειρήσετε σημαντικές κινήσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δείτε πολλές καταστάσεις να αλλάζουν από μόνες τους. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να το θεωρήσετε σαν σημάδι για πολύ μεγαλύτερα πράγματα που σας περιμένουν. Δείξτε αυτοπεποίθηση, ακόμη και με μικρές επιτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεστε όλο και περισσότερο σαν τον παλιό καλό εαυτό σας. Η αυτοπεποίθηση και οδυναμισμός σας επιστρέφουν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ημέρα σας ευνοεί, δίνοντάς σας το πράσινο φως για να ξεκινήσετεδραστηριότητες και σχέδια που είχατε αφήσει στη μέση. Μπορείτε να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε καταστάσεις που είτε καθυστερούσαν είτε είχατε θεωρήσει ότι ήταν εντελώς αποτυχημένες. Τα οικονομικά σας δέχονται επίσης θετικές επιρροές και ορισμένοι από εσάς θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα με ένα σοβαρό οικονομικό ζήτημα. Άλλοι θα κάνετε μια συμφέρουσα συναλλαγή, και το αποτέλεσμα θα είναι να νιώσετε λίγο πιο σίγουροι και θετικοί για το μέλλον .

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα μπορεί να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα που μέχρι τώρα ήταν καλυμμένα με ένα μανδύα μυστηρίου ή να αισθανθείτε ότι παίρνετε ξανά τα πράγματα και τη ζωή σας στα χέρια σας. Το σημαντικό όμως είναι ότι τώρα υπάρχει μια δραστηριότητα και μάλιστα προς τη σωστή κατεύθυνση . Η ημέρα επηρεάζει τα οικονομικά σας, ασκεί επιρροή στον τομέα της εργασίας σας και είναι ευχής έργο ότι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ειδικά αν ψάχνετε για δουλειά ή έχετε να λύσετε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με την εργασία. Το ίδιο ευνοούνται συμφωνίες και συμβόλαια που υπογράφονται τώρα οικονομικής ή επαγγελματικής φύσης.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (9/8/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα