Δώσε όγκο στα μικρά μάτια σου

07:31 9/8/2014 - Πηγή: iPop

Όταν τα μάτια είναι μεγάλα και έντονα η μάσκαρα είναι αρκετή για να αναδειχθούν και να γοητεύσουν. Για τα μικρά μάτια, όμως, δεν ισχύει το ίδιο. Το μακιγιάζ τους δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση και τα τρικ που χρειάζονται για να φανούν πιο εντυπωσιακά και μεγάλα είναι σαφώς περισσότερα. Αλλά εμείς, θα σου τα αποκαλύψουμε και θα σε κάνουμε να γοητεύσεις όσους σε κοιτούν.

Ποια είναι τα τρικ για μικρά μάτια;Δώσε το σωστό σχήμα και πάχος στα φρύδια σου. Επειδή τα φρύδια αποτελούν την κορνίζα των ματιών σου πρέπει να τα επιμεληθείς αναλόγως. Τόνισε τα σχήμα τους και δώσε τους λίγο
πάχος παραπάνω. Με αυτό τον τρόπο αυτομάτως θα μεγαλώσουν και τα μάτια σου.Βάλε παραπάνω μολύβι. Φτιάξε την γραμμή του μολυβιού σου λίγο πιο μακριά, αλλά και λεπτή στην εξωτερική γωνιά των ματιών σου. Ξεκίνησε να κάνεις κανονικά τη γραμμή και όσο την προχωράς λέπτυνε την. Στη συνέχεια προχώρησε με το μολύβι σου τη γραμμή πιο έξω από το μάτι σου για να αυξήσεις το μέγεθος του. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά και για πιο βαθύ βλέμμα, εφάρμοσε στο εσωτερικό τμήμα του κάτω βλεφάρου άσπρο ή ασημί μολύβι.Βάλε περισσότερη μάσκαρα στην άκρη των ματιών. Πέρασε κανονικά τη μάσκαρα σου σε όλες σου τις βλεφαρίδες, αλλά ξαναπέρνα την άκρη τους. Έτσι, θα δώσεις βάθος στα μάτια σου και πιο έντονο αποτέλεσμα.Προτίμησε ανοιχτόχρωμες σκιές. Καλό θα ήταν να διαλέγεις πάντα ανοιχτόχρωμες σκιές και να ξεχάσεις τις σκούρες! Άπλωσε τη σκιά του ανοιχτού χρώματος στο κινητό βλέφαρο καλύπτοντας τα 2/3 του. Με μια πιο σκούρα σκιά του ίδιου χρώματος δημιουργήσε μια γραμμή η οποία να αρχίζει λεπτή από την εσωτερική γωνία, να φαρδαίνει σταδιακά και να καταλήγει λίγο έξω και πάνω από την εξωτερική γωνία σε σχήμα V, καλύπτοντας το υπόλοιπο βλέφαρο.

The post Δώσε όγκο στα μικρά μάτια σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα