Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (31/10/2014)

09:01 31/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Αυτή δεν θα είναι η πιο επιτυχημένη ημέρα σας. Μπορεί να κουράζεστε γρήγορα και να παίρνετε παράλογες αποφάσεις . Δεν είναι η ώρα για κάνετε νέους φίλους. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να στείλετε βιογραφικά σας. Κάποια εμπόδια θα αντιμετωπίσετε σήμερα και κάποιος πρώην ανταγωνιστή σας ή πρώην σύντροφό σας μπορεί να προσπαθεί να σας εκδικηθεί. Μην χάνετε το ηθικό σας και παλέψτε.

Ταύρος

Αν και έχετε ευγενείς προθέσεις μπορεί να υποστείτε κριτική και να συγκρουστείτε με άτομα του περίγυρού σας. Μην ανοίγετε παλιές πληγές και στενοχωρείτε ανθρώπους, κυρίως χωρίς καν να το αντιλαμβάνεστε.

Ότι θα έχετε προγραμματίσει για σήμερα μπορεί να ακυρωθεί. Το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πολλές δυσκολίες σε θέματα δημιουργικά ή οικονομικά . Κάποια όμως ευχάριστη έκπληξη θα σας χαροποιήσει αλλά δύσκολα θα καλύψει όλες τις ζημιές.

Δίδυμοι

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα χρήματά σας αλλά και με τα είδη που πιθανόν να αγοράσετε σήμερα. Προσέξτε τα ατυχήματα και φροντίστε να ξεκουραστείτε. Η κατάστασή σας σήμερα δεν θα είναι και η πιο εύκολη αφού θα σας κατηγορήσουν για παλιά σας και τωρινά λάθη σας και θα σας κάνουν κριτική άνθρωποι του περιβάλλοντός σας είτε από ζήλια ή από αίσθημα κατωτερότητας.

Καρκίνος

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι δεν είναι και τόσο αρμονική, μπορεί να υπάρχει γκρίνια στα μέλη της οικογένειάς σας ή να αναβιώσουν παλιές μνησικακίες και η δυσφορία που θα υπάρξει να εμβαθύνει περισσότερο τη σύγκρουση. Θα πρέπει να αναβάλετε τις περισσότερες επαφές σας και κάποιο ταξίδι που πιθανόν προγραμματίσατε. Είναι γεγονός πως δεν αισθάνεστε καλά και έχετε ανάγκη ηρεμίας και άνεσης. Θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσετε μια ολόκληρη σειρά από προβλήματα και εμπόδια.

Λέων

Η μέρα είναι καλή για καινοτομίες κι αν έχετε σχέσεις με το μάρκετινγκ. Έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε την σχέση σας και να κάνετε νέες γνωριμίες αν δεν είστε δεσμευμένοι. Η ημέρα δεν θα είναι πολύ ευνοϊκή στο επίπεδο των κοινωνικών επαφών και συναλλαγών, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια αρκετά αγχωτική κατάσταση που θα ανατραπεί τελείως από το απόγευμα και μετά.

Παρθένος

Μπορείτε σήμερα να δράσετε διπλωματικά και φιλικά ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Ευνοήστε και μπορείτε να σχεδιάσετε σωστά τα πράγματα, έτσι ώστε να καταλήξουν σε μια σίγουρη επιτυχία . Θα έχετε χαλαρή και παιχνιδιάρικη διάθεση, θα θέλετε να συζητήσετε με τους ανθρώπους γύρω σας έχοντας μια αυξημένη δόση χιούμορ . Το βράδυ θα μπορείτε να φλερτάρετε με επιτυχία.

Ζυγός

Δύσκολα θα μπορέσετε να βοηθήσετε στην επίλυση των τρεχόντων ζητημάτων. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε κάποια ασυνήθιστη προσέγγιση ως εναλλακτική λύση, προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημά σας ως μια δημιουργική πρόκληση. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για τις ερωτικές σχέσεις, ενώ θα πρέπει να προσέξετε όσοι πρόκειται να ταξιδέψετε και γενικότερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση. Ευνοούνται επίσης οι νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

Απολαύστε την αγάπη, τη δημιουργικότητα και την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Όσοι είναι επιχειρηματίες θα πρέπει να ασχοληθούν με τις αξιολογήσεις των εκστρατειών μάρκετινγκ και την προσπάθεια να επεκτείνουν τη βάση των πελατών τους και των αγορών. Θα είναι μια καλή στιγμή για ήρεμες συνομιλίες, ακόμη και αν δεν υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, μπορείτε να αναπτύξετε θετικά την επικοινωνία σας με τους άλλους και ιδιαίτερα μέσα στην οικογένεια και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον .

Τοξότης

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να επιλέξετε μια δημιουργική δραστηριότητα, έχετε γενναιότητα και μπορεί να σας φανεί χρήσιμοι στις αποφάσεις σας. Μπορείτε να έχετε επιτυχία στο άλλο φύλο. Σήμερα μπορείτε να διασκεδάσετε με τους φίλους τους. Μην χάσετε την ευκαιρία να βγείτε να πάτε στο θέατρο ή να επισκεφθείτε με τους φίλους σας κάποιο εστιατόριο και να χαλαρώσετε μέσα από την κουβέντα.

Αιγόκερως

Μην αφήνετε την αίσθηση του καθήκοντος σας να σας κουράσει, προβλέπετε να ασχολείστε μέχρι αργά το βράδυ, με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα ήταν τουλάχιστον καλό να αποφύγετε τον υποχονδριακό τρόπο αντιμετώπισης των υποθέσεών σας. Τα υλικά πράγματα σας ενδιαφέρουν αφού τα οικονομικά σας καλυτέρεψαν. Θα εκπέμπετε μια γοητεία και οι γύρω σας θα σας αντιμετωπίζουν με ευγενικό και εξυπηρετικό τρόπο. Θα μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που δεν είσαστε σε θέση να βρείτε μόλις χθες.

Υδροχόος

Θα είναι μια κάπως απαιτητική μέρα. Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα θα διαπιστώσετε πως δεν είναι και καμιά τραγωδία. Η σημερινή ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να σας επιτρέψει να αναδείξετε τη γοητεία σας και άλλες αρετές σας κυρίως το βράδυ. Σήμερα έχουν προτεραιότητα τα συναισθήματα και τα όνειρα . Θέλετε να αναδείξετε το δημιουργικό σας ταλέντο που υπό κανονικές συνθήκες γίνεται ελάχιστα αισθητό. Εάν έχετε με μυστική επιθυμία για κάποιον, μπορεί εσωτερικά να παρακινηθείτε και να ενεργήσετε με τρόπο που δεν είναι τυπικός για σας.

Ιχθείς

Η σημερινή ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή για σας και ιδιαίτερα αναζωογονητική ψυχικά. Θα είναι μια καλή στιγμή να καταστρώσετε σχέδια για νέα ξεκινήματα που συνδέονται με τη μόδα, τις τέχνες, το θέατρο, ψυχαγωγία την αισθητική ή την διαφήμιση. Σήμερα δεν αρκεί μόνο ο επαγγελματισμός σας, η καριέρα σας επηρεάζετε άμεσα από μια συγκεκριμένη γυναίκα ή τη συνολική γυναικεία επιρροή. Να είστε βέβαιοι πως αν δείξετε ότι ξέρετε πώς να συμπεριφέρεστε σε μια γυναίκα θα είναι για το καλό σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (31/10/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα