Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (27/11/2014)

09:14 27/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Οι πολύ θετικές όψεις του Άρη σας βοηθάνε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και σας χαρίζουν εύνοια σε νομικά και κληρονομικά θέματα. Ίσως έχει έρθει η ώρα να δικαιωθείτε για κάποια παλιά σας υπόθεση ή ίσως να πάρετε χρωστούμενα από το δημόσιο. Είναι καλό να φροντίσετε τους ηλικιωμένους της οικογένειάς σας, πιθανόν να έχουν ανάγκη την συμπαράστασή σας.

Ταύρος

Οι πολύ καλές πλανητικές όψεις σας κάνουν να λάμπετε. Έχετε εξαιρετική διάθεση και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ίσως να σας απασχολήσουν ζητήματα διακόσμησης ή ίσως πάλι να ασχοληθείτε με την εμφάνισή

σας. Έχετε μια κάποια εύνοια στα οικονομικά αλλά δεν θα πρέπει να ξεφύγετε από το πλαίσιό σας – ίσως να έχετε σήμερα μια τάση για σπατάλη. Καλό είναι να δείτε λίγο τον σύντροφό σας – μπορεί να θέλει στήριξη.

Δίδυμοι

Ο δυναμισμός σας κοντράρει με την γενική τάση των ανθρώπων που είναι γύρω σας να έχουν πιο αργούς ρυθμούς. Έχετε πολύ μεγάλη πιθανότητα να ακούσετε καλά νέα για κάποιο νομικό σας ζήτημα, ενώ έχετε και την στήριξη μεγαλύτερων ή ιεραρχικά ανώτερών σας. Η μέρα σας θα είναι πολύ θετική, αλλά θα έχετε και μια τάση για σπατάλες, ίσως και να εκνευριστείτε με τους ρυθμούς κάποιων συνεργατών σας. Δώστε λίγη από την ενέργειά σας στο να βοηθήσετε τους άλλους να σας παρακολουθήσουν.

Καρκίνος

Με τις πολλές και θετικές της όψεις οι Σελήνη σας βοηθάει πολύ να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά και στον επαγγελματικό και στον ερωτικό τομέα. Το νιώθετε ότι οι άνθρωποί σας, σας αγαπούν και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία . Είναι πιθανόν να βρείτε καινούριο ενδιαφέρον σε ασχολίες που είχατε στο παρελθόν, και είναι επίσης πιθανόν να βρεθείτε με παλιούς σας φίλους – είναι ωραία ιδέα να ανοίξετε το σπίτι σας σε φίλους και συγγενείς.

Λέων

Η δυνατή συναισθηματική σας φόρτιση ίσως δεν σας επιτρέπει να βλέπετε καθαρά τα προθέσεις των άλλων είτε σε περίπτωση που θέλουν να σας βλάψουν είτε σε περίπτωση που θέλουν να σας φανούν χρήσιμοι. Έχετε πολλές αμφιβολίες για το κατά πόσο οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας είναι ειλικρινείς στις σκέψεις, στις προθέσεις και τα συναισθήματα. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί η διαίσθησή σας θα σας ξεγελάσει και δεν θα σας δώσει καθαρό σήμα. Περιμένετε πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Παρθένος

Μέσα στο πρόγραμμά σας πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα προβλήματα κάποιων φίλων σας. Ίσως σας ζητήσουν την βοήθειά σας άνθρωποι αγαπημένοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μπορεί να φανείτε πολύτιμοι και με τις συμβουλές σας και με τις γνωριμίες σας – είναι μια μέρα και γενικά μια περίοδος που οι άλλοι θα προστρέχουν σε εσάς γιατί θα σας χρειάζονται. Θα πάρετε πολύ καλές ειδήσεις για ένα κοντινό ή συγγενικό σας πρόσωπο.

Ζυγός

Είστε υπ’ ατμόν γιατί έχουν καθυστερήσει χρήματα από πηγές που τις θεωρούσατε δεδομένες. Καλό είναι να έχετε υπομονή λίγο ακόμα, πολλές υποθέσεις σας δείχνουν να αργούν αλλά τελικά όλα θα πάνε καλά. Ασχολείστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και είναι πιθανόν να αναθερμάνετε το πάθος με τον σύντροφό σας. Γενικά κάποια προβλήματα του παρελθόντος εξαλείφονται με απροσδόκητα εύκολους τρόπους και αυτό σας τονώνει την αισιοδοξία.

Σκορπιός

Η μεγάλη σας εφευρετικότητα και η δυνατή σας προσωπικότητα θα σας κάνουν σήμερα να κλέψετε τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε με αντιζηλίες άλλων απέναντί σας ίσως να οξυνθούν και πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας αλλά και τις ισορροπίες. Με τον σύντροφό σας ή με κάποιον άνθρωπο που επιδιώκετε καιρό τώρα να έχετε σχέση θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία και δεν είναι καθόλου απίθανο να ξεκινήσετε οι αδέσμευτοι μια σχέση ζωής.

Τοξότης

Λίγο η κούραση, λίγο το ότι ασχολείστε με πράγματα που είναι έξω από τα πραγματικά σας ενδιαφέροντα, σας έχουν κάνει να νιώθετε κακόκεφοι. Στραφείτε σε φίλους και αγαπημένους ανθρώπους σας για να πάρετε κουράγιο, βάλτε σε μια ιεράρχηση τις προτεραιότητες σας και μην αφήνετε την καθημερινότητα να σας καταβάλει. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν θα σας στηρίξουν με πάθος, δώστε κι εσείς μια ώθηση στον εαυτό σας γιατί χάνετε αυτόν τον καιρό εύκολα το κουράγιο σας.

Αιγόκερως

Ο Άρης στο ζώδιό σας εξακολουθεί να σας χαρίζει ακόμα παραπάνω δυναμισμό από τον συνηθισμένο σας. Αυτό όμως είναι πιθανόν να ξεσπάει και σε νεύρα και σε θυμούς που πρέπει να τους τιθασεύσετε και να τους ελέγξετε. Κάντε κάτι για να ξεσπάσετε αυτήν την παραπανίσια δύναμη που νιώθετε. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή ακόμα και να κάνετε μια μεγάλη βόλτα που θα σας εξαντλήσει κάπως ώστε να χαλαρώσετε.

Υδροχόος

Όλες αυτές οι μέρες, και η σημερινή, χαρακτηρίζονται από υπερβολικό άγχος . Πρέπει να βάλετε σε τάξη και τις σκέψεις σας και τις εργασίες σας γιατί το εικοσιτετράωρο έχει μόνον 24 ώρες, πάντα, και δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξετε αυτό! Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεφύγει από την ρουτίνα της δουλειάς, ασχοληθείτε λίγο με τους αγαπημένους σας, πάτε μια επίσκεψη ίσως σε συγγενείς και φίλους γιατί έχετε κλειστεί πολύ και αυτό θα σας κουράσει υπέρμετρα

Ιχθείς

Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και επιδιώκετε να περάσετε την ημέρα σας με φίλους και κοντινούς σας ανθρώπους. Είστε γοητευτικοί και πολύ πιθανόν να έχετε τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων που μπορεί και να μην το φαντάζεστε ότι σας βλέπουν ερωτικά. Οι συνάδελφοί σας θα είναι πολύτιμοι με την στήριξή τους και το βράδυ δεν αποκλείεται να έχετε πολύ καλές εξελίξεις με την βοήθεια ανθρώπων από την δουλειά σας. Προσέξτε τα οικονομικά σας – έχετε τάση για σπατάλη.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (27/11/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα